Garsoniere de inchiriat in Arad: ce cartiere sa ai in vedere!

Cele mai cautate garsoniere de inchiriat din Arad sunt cele din cartierele populare ale orasului cu un bogat trecut istoric, de care locuitorii zonei sunt mandri. Daca urmeaza sa te muti pe teritorii aradene, este bine sa ai in vedere zonele preferate in general de rezidenti, inainte sa inchiriezi o locuinta.

Multe persoane care se muta in vestul tarii sunt interesate de cele mai bune garsoniere de inchiriat in Arad, asezare urbana care s-a constituit din contopirea a circa 13 comune si sate. Cartierele poarta astfel numele asezarilor rurale care s-au contopit in timp, precum Micalca, Sega, Abad, Desc, Fuc, Aradul Nou sau Chemperlaca.

Garsoniere de inchiriat Arad: cartierul Subcetate

Cartierul Subcetate a devenit, in ultimii ani, o zona cu numeroase garsoniere de inchiriat in Arad sau cu apartamente si vile moderne proaspat construite.  Dezvoltarea imobiliara a cartierului a cunoscut o inflorire marcanta, de unde si o noua reputatie a locului, de „cartier al oamenilor instariti”.

Garsoniere de inchiriat Arad: cartierul Micalca

Cartierul Micalca are o ofera variata de garsoniere de inchiriat, fiind si cel mai populat din Arad. Situat in partea de est a orasului, cartierul este impanzit de spatii comerciale, detine cateva dintre facultatile Universitatii „Aurel Vlaicu”, are patru gradinite si doua scoli generale, peste 10 farmacii si o clinica medicala.

Daca te gandesti sa inchiriezi o garsoniera in acest cartier aradean, este bine sa stii ca te poti bucura de plimbari lungi in parcurile si zonele verzi frumos amenajate, dintre care merita sa fie mentionata faimoasa Alee Borsec.

Garsoniere de inchiriat Arad: cartierul Aradul Nou

Cartierul Aradul Nou a fost o cetate pe malul Muresului din partile Banatului, de care s-a alipit si o fosta comuna aradeana, pe nume Muresel. Cladirile impresioneaza prin fatadele in stil baroc, asa cum este fosta fabrica de bere, cea mai veche cladire industriala a orasului.

Printre locuitorii din aceasta zona a orasului se numara si circa 350 de nemti indragostiti de curatenie, care isi pastreaza curtile infrumusetate de flori si gradinile bogate de legume.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.