Gazduire pe servere SSD + LiteSpeed

Incepand cu luna iunie 2012, firma de gazduire Acip Hosting (viitoare Name Box) a introdus in ofertele sale pachete de gazduire SSD. Prin intermediul tehnologie SSD, se doreste cresterea performantei online si scaderea timpilor de incarcare a paginilor web, prin rularea bazelor de date si a aplicatilor web cu o viteza impresionanta.

Chiar daca preturile sunt putin mai mari in comparatie cu pachetele de gazduire web traditionale, hosting-ul pe SSD (solid-state disk) ofera o viteza sporita de incarcare si datorita tehnologiei LiteSpeed instalata pe servere.

O alta caracteristica importanta la care contribuie gazduirea ssd este cresterea Page Speed-ului in Google, lucru ce va ajuta la o mai buna optimizare a paginilor web si la clasificarea acestora cat mai sus in rezultatele cautarilor organice.

Pentru a afla mai multe detalii despre pachetele de gazduire SSD va invitam sa vizitati pagina oficiala la adresa www.aciphosting.ro sectiunea SSD sau sa ne contactati telefonic la numerele 0377.772.027 si 0766.489.405

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.