Ghid Articole

Pentru a putea publica articole pe coment.ro este necesar sa respectati cateva reguli.

– Articolele trimise spre publicare pe coment.ro trebuie sa fie unice (nu trebuie sa se regaseasca pe alte site-uri).  Nu se accepta articolele cu modificari minore, in caz contrar vor fi sterse sau  vor fi eliminate link-urile.

– Nu se accepta articole pentru care nu aveti drepturi de autor.

– Fiecare articol, trebuie sa contina minim 300 de cuvinte daca se doreste sa contina un singur link extern, 400 de cuvinte pentru 2 link-uri externe si 500 de cuvinte pentru 3 link-uri externe. Articolele care nu respecta acest criteriu or fi sterse sau le vor fi eliminate link-urile in plus.

– Un articol nu poate contine mai mult de 3 link-uri externe, link-urile catre alte articole publicate pe coment.ro pot fi in numar nelimitat dar este indicat ca acestea acestea sa fie relevante pentru subiect.

– Nu sunt acceptate link-urile de tip afiliat (se pot face exceptii pentru colaboratorii activi care au articole de calitate).

– Nu sunt permise link-uri catre site-uri ilegale, adult, cu teme rasiste, ce promoveaza violenta, si altele asemenea;

– Textul articolului trebuie sa fie coerent, cu o exprimare clara si sa nu contina greseli gramaticale.

– Titlul articolului trebuie sa fie corelat cu textul articolului. Este de preferat un titlu cat mai lung si mai descriptiv in defavoarea unuit titlu dintr-un singur cuvant.

– In titlu articolului nu este permis numele site-ulu si nici numele autorului, (exceptie fac cazurile cand este vorba de review, viata unei persoane, sau alte situatii cand se preteaza la asa ceva);

– Apreciem articolele care au completate si campurile Title, Description, Keywords si Tags.

– Ar fi de preferat sa adaugati si o imagine sugestiva la articol (respectand dreptul de autor).

– Ne rezervam dreptul ca in interiorul articolelor trimise sa mai includem 1-3 link-uri relevante.

– Completarea datelor dumneavoastra in profilul de utilizator, cont Facebook, Twiter, url site personal si o descriere  este foarte utila (nu obligatorie), aceste date aparand ulterior la sfarsitul fiecarui articol.