Ghid de buna purtare a ceasului

ceasuri fossilCeasul a incetat de mult sa fie doar un ceas si atat, a incetat sa fie folosit doar pentru a indica ora. De cativa ani un ceas este un accesoriu nelipsit din tinutele cu stil. Cativa factori importanti de care e bine sa tineti cont in alegerea unui ceas si in acesorizarea unei tinute:

1. Nu achzitionati ceasuri ieftine pentru ca nu dau bine intr-o tinuta! Un ceas ieftin se vede de la o posta ca e ieftin si poate strica o intreaga tinuta; alegeti insa sa faci o investitie cu cap intrun ceas de firma la reducere. Gasiti asadar in diverse magazine online sau traditionale ceasuri ieftine la reducere, sau din colectiile anterioare. Ori, puteti sa vanati un produs in oferta. Ceasuri de calitate si la preturi cat decat rezonabile gasiti la Fossil; alegeti un produs fashion din gama de ceasuri Fossil si sigur o sa fiti remarcat.

2. Daca esti femeie, trebuie sa stii ca tendinta e catre ceasuri masive, cu aspect barbatesc. Nu se mai poarta ziua ceasurile cu bratara subtire din zale si cadran mic rotund sau oval. Cea mai buna varianta sta in gama de ceasuri Fossil dama, in special in categoria Fossil Boyfriend. Insa, spre seara la tinute elegante sau de cocktail poti opta pentru un ceas finut fara sa dati gres; in acest caz ceasul poate fi folosit ca bijuterie si poate fi dintr-un material pretios, cum ar fi aurul sau argintul si cu multe pietricele pe bratara.

3. Fii un barbat elegant si accesorizeaza o tinuta ca la carte; alege din gama de ceasuri Fossil barbatesti produse in functie de tinuta abordata in fiecare zi. Ceasurile cu bratara de silicon pot fi parte a unei tinute sport, pe cand cele cu bratara metalica argintie pot completa cu succes o tinuta de zi casual. Daca insa mergeti la o petrecere, asortati la costumul negru si  butonii aurii un ceas elegant cu bratara metalica aurie si cadran alb sau negru si sigur o sa atrageti privirile multor doamne curioase.

In final, retineti: 3 ceasuri va scot mereu din anonimat si va completeaza fiecare tinuta: ceasul elegant, cel sport si casual pentru tinutele de zi la job.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.