Ghid rapid pentru alegerea unui sistem de supraveghere video

In comparatie cu alte tipuri de sisteme de securitate, un sistem de supraveghere video permite permite identificarea persoanelor si actiunilor suspecte. In plus, prezenta camerelor de supraveghere video descurajeaza infractorii. Pentru acest lucru camerele de supraveghere trebuie plasate in locuri vizibile dar inaccesibile.

Imaginile sunt captate de camerele de supraveghere si sunt stocate, folosind un DVR, pe un hard disk dedicat (va recomandam hdd-uri din seria AV-GP) dar pot fi vizualizate si online.
Sistemele de supraveghere video sunt recomandate pentru centre comerciale, supermarket-uri, depozite, hoteluri, pensiuni, institutii bancare, institutii publice, cladiri de birouri, domeniul rezidential, parcari auto, hale industriale.

Un sistem de supraveghere video este compus din: camere de supraveghere (pentru interior si/sau exterior), dispozitive de stocare si redare a imaginilor (DVR – HDD), monitor (pentru afisarea imaginilor in timp real/a celor deja stocate), surse de alimentare, cablu si alte accesorii (lentile si carcase pentru camere, iluminatoare IR, microfoane, tastaturi, UPS-uri).
DVR-uri pot avea 4, 8, 16 sau 32 canale. La alegerea DVR-ului trebuie luat in calcul numarul de camere pe care doriti sa le utilizati si posibilitatea extinderii sistemului pe viitor.
Astfel, la un DVR cu 4 canale se pot conecta maxim 4 camere, la un DVR cu 8 canale se pot conecta maxim 8 camere, samd.

Exista mai multe rezolutii pentru DVR:
Rezolutii DVR

Rezolutia camerelor se masoara in TVL (linii TV). Cele mai frecvente rezolutii pentru camere sunt: 600 TVL, 700 TVL, 800 TVL si 1000 TVL.

In ultima vreme clientii opteaza pentru o combinatie formata dintr-un DVR 960H si camere cu rezolutie intre 600-900 TVL.
Camerele de buget au de obicei lentila fixa (2.8 sau 3.6 mm) si o distanta de iluminare pe timp de noapte in infrarosu de aproximativ 20 metri.
De exemplu, va putem recomanda camera Sunell SN-IRC13/40ZMDN/M, cu lentila varifocala 2.8-12 mm, putandu-se regla manual zoom-ul si focus-ul, astfel incat camera sa supravegheze zona dorita de dumneavoastra, precum si o distanta de iluminare pe timp de noapte de 35 metri.

Daca va doriti o calitate superioara a imaginii va recomandam sisteme de supraveghere HD (720p/1080p):
-HDCVI: tehnologie dezvoltata de Dahua, DVR-urile HDCVI sunt compatibile doar cu camere HDCVI
-Turbo HD: tehnologie dezvoltata de Hikvision, DVR-urile TurboHD sunt compatibile atat cu camere TurboHD cat si cu camere analogice (de la orice producator)
-AHD: standard deschis

Aveti deja un sistem de supraveghere clasic?
Puteti face foarte usor upgrade-ul la un sistem HD deoarece nu trebuie sa inlocuiti cablajul existent, aveti nevoie doar de camere de supraveghere HD si DVR HD.

Nou! Am creat un configurator pentru sisteme de supraveghere video, trebuie doar sa alegeti camerele si DVR-ul iar configuratorul va adauga automat toate accesoriile necesare (mufe, surse de alimentare, video balun-uri). Iar daca valoarea totala depaseste 1000 lei veti primi automat un discount.
Simplu si rapid, fara batai de cap!

Nu faceti compromisuri! VonMag va ofera produse originale, de calitate, la preturi accesibile.
Si pentru ca stim ce vindem, va oferim optiunea de verificare a coletului la livrare si retur in 30 de zile.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.