Grecia 2012 la agentii turism

Chiar daca e foarte aproape si poti merge acolo direct la propietarii hotelurilor, agentiile de turism au foarte multe oferte pentru Grecia. Am gasit anul acesta foarte multe oferte la agentii cu reduceri impresionante. Un exemplu de reducere la agentii turism este o reducere de 50% pentru concediu in partea de nord a Greciei. Din pacate oferta era valabila numai pana la sfarsitul anului 2011.

Chiar daca super (fantastica) oferta de mai sus a expirat, exista insa extrem de multe oferte cu reduceri de pana la 30% si poate chiar mai mult. La majoritatea insa este nevoie sa platim in avans toata valoarea sejurului.

Cele mai multe agentii de turism au ofertele online. Le puteti gasi direct pe site-urile web ale acestora precum si pe portalurile cunoscute ce listeaza oferte de turism. In principiu, cu cat mai repede uteti stabili perioada in care puteti pleca in concediu, cu atat mai repede puteti accesa una dintre ofertele cu discount de early booking. Bineinteles, mai trebuie sa aveti si banii necesari pentru a platit contravaloarea sejurului.

De ce ai alege sa pleci in concediu folosind serviciile unei agentii de turism? Iata cateva motive:

– ai o siguranta mult mai mare ca odata ce ai platit un avans, vei beneficia de serviciile asteptate,

– faci plata si ai un contract cu o persoana juridica romana,

– beneficiezi de tarife mai reduse decat tarifele de la receptia unitatilor de cazare,

– beneficiezi de oferte de tip early booking, la pret mai redus,

– beneficiezi de oferte de tip last minute, la preturi foarte bune,

– de cele mai multe ori, beneficiezi de o selectie a unitatilor de cazare aflate in oferta agentiei,

– ai posibilitatea de a realiza odata  cu achizitionarea pachetelor turistice asigurari de sanatate, storno etc direct la agentie,

– exista de multe ori posibilitatea de a beneficia de asistenta turistica.

Avand in vedere ca exista un numai foarte mare de agentii de turism in Romania, oferta este acum pe masura si deci aveti fara indoiala de unde alege. Concediu placut!

Un Raspuns to “Grecia 2012 la agentii turism”

  1. un prieten a mersi in Corfu la hotel de 3 stele cu mic dejun inclus si a platit 50 Euro pe 6 nopti!!! Incredibil cum pot grecii sa tina preturile atat de jos. Bravo lor ca pot…

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.