Grilaje Ferestre: Siguranta si Atractivitate

grilaje ferestreCauti o modalitate de a-ti face casa mai sigura, pastrand in acelasi timp un aspect atractiv? Nu trăim într-o cetate! Există sisteme de grilaje ferestre pentru securitatea casei tale, care ofera in acelasi timp protectie anti-efractie dar si un design modern si atragator.

Sistemele de grilaje  sunt anexate la ferestre şi ofera securitate suplimentară, fără a sacrifica estetica casei  tale. De fapt, ele pot ajuta de fapt, la imbunatatirea aspectului intregii cladiri.

Sistemele de grilaje ferestre sunt făcute la comandă pentru a se potrivi exact ferestrei, de toate formele şi dimensiunile. Dacă aveţi o fereastră care se deschide spre exterior, sistemele de grilaje ferestre pot fi montate pe interior. Sistemele de grilaje ferestre pot fi construite din oţel, fier forjat, aluminiu, sau aliaje de aluminiu.

Atunci când alegeţi sisteme de grilaje ferestre puteti alege intre grilaje fixe si grilaje mobile. Grilajele fixe sunt mari, dar dacă sunteţi îngrijorat cu privire la siguranţă spatiului interior, grilajele mobile sunt alegeri mai bune.  In caz de incediu le veti putea ridica pentru a evacua imobilul pe fereastra. Grilajele mobile pot fi alcatuite din lamela plina pentru securitate maximă. Sistemele de grilaje mobile pot fi instalate la interiorul sau exteriorul geamului.
Grilajele mobile pentru ferestre se fabrica intr-o gamă largă de culori, permiţându-vă să selectaţi o culoare care completează perfect ferestrele.  Sunt disponibile numeroase modele, de la cele tradiţionale pana la cele contemporane. Puteţi chiar să alegeţi plina sau o lamela perforata din oţel inoxidabil care nu pot fi uşor de spart.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.