Guess isi anunta intrarea pe piata ceasurilor inteligente

In asteptarea oficializarii parteneriatului dintre TAG si Intel, un alt producator important de ceasuri din Statele Unite isi anunta intrarea pe piata ceasurilor inteligente. Guess va lansa anul acesta modelul de smartwatch Guess Connect, in colaborare cu cei de la Martian. Conceptul a fost deja prezentat la Consumer Electronic Show 2015, in luna Ianuarie si s-a bucurat de un real succes, castigand un premiu pentru inovatie. Modelul propus de Guess va fi compatibil atat cu iOS, cat si cu Android, conectandu-se la smartphone prin serviciile de control vocal Siri si Google’s voice control.

Din punct de vedere functional Guess Connect vizeaza remodelarea modul in care ramanem conectati cu prietenii, familia si lumea intreaga. Prin functia de control vocal utilizatorului i se permite sa raspunde la apeluri, mesaje de tip text, emailuri, poate seta memento-uri si are acces la toate aplicatiile disponibile pe smartphone. Prin atingerea ecranului poate reveni la ultima notificare si spre deosebire de alte ceasuri de acest fel, nu are nevoie de raspunsul de confirmare al telefonului.

Ceasul va fi disponibil cu doua tipuri de bratara, piele si silicon, este waterproof iar aspectul sau aduce mai degraba cu un ceas obisnuit, modelul de dama avand chiar bezel-ul cristalizat, ceea ce il face chic si elegant.

Pana nu demult, Guess nu era perceput ca un producator de ceasuri, fiind mai degraba cunoscut pentru colectiile de haine lansate, insa in timp, si-a castigat un loc pe aceasta piata. Clientul targetat de Guess esta tanar, aventuros si cauta sa integreze aceste ceasuri ca parte din garderoba lor de accesorii.

Din perspectiva fashion, Guess Connect se bazeaza pe bestseller-ul Rigor, cel mai apreciat model lansat de Guess in ultimii ani. Daca acest aspect poate garanta succesul, ramane de vazut. Un lucru e cert, aceasta piata este in continua dezvoltare iar competitita dintre dezvoltatori este intotdeauna benefica pentru clientul final.

Guess Connect va fi lansat in Romania odata cu lansarea colectiei de ceasuri Guess Fall 2015, anunta Onstreet.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.