Gulf Air anuleaza cursele dintre Iran si Iraq

Gulf AirCompania aeriana Gulf Air a anuntat ca va anula toate zborurile pe ruta dintre Iran si Iraq incepand cu data de 20 septembrie 2012. Decizia operatorului aerian a venit in urma presiunilor facute de reprezentantii Regatului Bahrain care doresc ca Gulf Air sa inaugureze alte curse aeriene.

Oficialii Gulf Air au precizat ca vor inaugura treptat zboruri noi incepand cu 20 septembrie catre destinatii precum: Bagdad, Erbil, Najaf si Basra (Iraq), Tehran, Mashhad, Shiraz si Isfahan (Iran). Conducerea Gulf Air a mentionat ca toate cursele vor fi incluse in programul de zbor pana la 28 octombrie 2012.

Samer Majali

Seful executiv al Gulf Air, a declarat ca este incantat de lansarea unor noi zboruri, desi aceste evenimente vin pe fondul anularii curselor dintre Iran si Iraq. Majali a mai spus ca rezervarile de bilete de avion pentru ruta Iran-Iraq scazusera semnificativ in ultima perioada, motiv pentru care Gulf Air a decis sa desfasoare curse in orase mai mici.

Zborurile catre Najaf vor incepe in data de 20 septembrie si vor rula cu o frecventa de patru ori pe saptamana. Cursele catre Bagdad vor fi inaugurate in 21 septembrie si vor fi operate de cinci ori pe saptamana. Clientii vor putea sa utilizeze biletele de avion ieftine pentru cusele catre Erbil si Basra incepand din data de 23 septembrie, respectiv 29 octombrie.

Conducerea Gulf Air a precizat ca noile curse ce vor fi lansate din luna septembrie vor fi desfasurate cu aeronave Embraer si Airbus.

Gulf Air

Este operatorul aerian principal din Regatul Bahrain care are sediul central in Muharraq. Infiintata in anul 1950, compania aeriana detine o flota formata din 35 de aeronave ce opereaza zboruri in 41 de destinatii interne si internationale. Printre destinatiile rulate de Gulf Air se numara 30 de tari din Africa, Asia si Europa. Operatorul aerian detine o baza centrala pe Aeroportul International Bahrain de pe care desfasoara curse catre orase precum: Paris, Roma, Frankfurt, Dubai, Karachi si Mumbai.

eBileteAvion.net – sursa www

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.