Hotel Trianon Bucuresti, rezervare la preturi competitive

Pe langa localizarea privilegiata in centrul Bucurestiului, aproape de parcul Cismigiu, la numai 5 minute de Palatul Parlamentului, Hotel Trianon, calificat 3 stele, se bucura de un design modern, o atmosfera degajata si un personal cu inalta calificare.

Camerele hotelului sunt spatioase, elegante si confortabile, dotate modern pentru a raspunde cu succes tuturor cerintelor dumneavoastra : TV prin cablu, internet wireless, mini bar, telefon, aer conditionat, room service, etc.

Pentru a facilita activitatile de tip business, Hotel Trianon dispune de 2 sali de conferinta dotate cu mijloace tehnice si tehnologice de ultima generatie, special concepute pentru companii si oameni de afaceri.

Hotelul va pune la dispozitie de asemenea un restaurant-bar cu specific romanesc, frantuzesc dar si international, oferindu-va o gama larga de produse culinare de calitate: platouri reci, preparate calde, salate, deserturi, cocktail-uri exotice si cafe frappe-uri. Restaurantul reprezinta o locatia ideala pentru a organiza cocktail-urilor dar si petreceri private : nunti, botezuri, aniversari, etc.

Beneficiati de o cazare placuta si relaxanta in centrul orasului ! Rezervati online camere de hotel spatioase cu design modern la preturi competitive !

http://www.hoteltrianon.ro/ro/

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.