Idee de cadou business…

Cu siguranta multi dintre voi  ati intampinat probleme cu alegerea unui cadou pentru un coleg de munca.Mai dificil este atunci cand colegul de munca este defapt seful vostru. Trebuie sa faci un cadou elegant,stilat,ceva ce poate folosi,si cu toate acestea sa nu coste prea mult. Eu am ales sa ii cumpar un un Set pixuri Andre Philippe.Sa dovedit ca acest cadou a fost cel mai potrivit pentru seful meu.Pentru alegerea setului de pix si stilou Andre Philippe am fost ajutat de cei de la Accesorii Online.com-sunt o companie ce se ocupa cu comercializarea produselor promotionale. Sa cumperi un set de pixuri pentru un coleg de munca sau un partener de afaceri poate fi intotdeauna o alegere buna, in functie de preferintele fiecaruia acest set poate sa contina un pix alaturi de un stilou,un stilou alaturi de un roller sau un roller alaturi de un creion mecanic.

Acum in functie de bugetul fiecaruia, puteti cumpara un set elegant de la o firma renumita, sau un set elagant care sa se incadreze in bugetul dvs. Preturile difera de la magazin la magazin,trebuie sa faceti o selectie si sa alegeti magazinul care are pretul cel mai bun. Eu am facut o astfel de selectie,mi-a luat undeva la 2 ore si am ajuns la concluzia ca cei de la Accesorii Online aveau cel mai bun pret de pe piata. A fost totodata usor sa aleg un set pentru ca aveau foarte multe modele disponibile pe stoc,si mi-au oferit suport si transport gratuit. Produsul a ajuns la mn in aceeasi zii ceea ce a fost surprinzator.

Acum va astept si pe voi cu idei de cadouri business pe care le-ati facut la randul vostru colegiilor de munca sau sefilor voastre.Consider ca astfel de articole te ajuta sa iei o decizie rapida cand esti in criza de timp,asa ca astept comentariile vostre.

Succes!

Cristi R

Un Raspuns to “Idee de cadou business…”

  1. Produse Promotionale spune:

    Foarte bun articolul.Felicitari!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.