Idei de asortare articole vestimentare de sezon

Sezonul acesta se poarta din nou fusta, in variantele ei maxi, mini sau midi, la care putem asorta un tricou, precum si pantaloni de in de culoare deschisa combinati tot cu un tricou deschis – daca avem pielea bronzata, pentru contrast – sau un tricou de culoare inchisa – tot pentru obtinerea efectului placut de contrast al culorilor.

Camasile reprezinta o alternativa potrivita la tricou, purtate pe dinafara, in aceasta categorie putand intra cele deschise si camasile feminine cu modele si imprimeuri inspirate din sezonul estival.

Tinuta poate fi completata cu succes cu o pereche de sandale, balerini asortati sau platforme, in functie de ocazia pentru care pregatim tinuta vestimentara respectiva, important fiind si aspectul legat de confortul dat de aceasta.

Magazinele virtuale din domeniul fashion va vor ajuta cu suficiente sugestii in trend, cu scopul de a combina articolele vestimentare si de a obtine tinute elegante, simple sau complexe, cu care va veti imbogati garderoba destinata exclusiv sezonului estival. De regula, exista alaturat unui magazin virtual care se respecta, un blog cu idei de fashion si stil, despre cum se pot combina cu efecte maxime hainele prezentate in magazin, sau exista un stilist in background care ne poate ajuta online cu sfaturi utile, obtinand ceea ce ne dorim.

            In general, in acest domeniu se pune accent pe ceea ce este la moda, pe ceea ce se poarta si care sunt tendintele actuale, pe modul de asortare si combinare al diferitelor elemente vestimentare – haine si accesorii, astfel ca trebuie sa stim din timp si sa ne informam de pe site-uri sau forumuri de specialitate (unde ne este mai la indemana acest lucru) si nu in ultimul rand sa stim sau sa cerem opinii legat de ce ni se potriveste, conform liniilor fizice, dar si conform personalitatii pe care dorim sa o evidentiem in aceste tinute. Evident ca trebuie sa lasam loc imaginatiei si sa nu mergem intotdeauna pe aceeasi linie, ci sa incercam permanent ceva nou, fie ca e vorba de un articol vestimentar, fie ca vorbim de un accesoriu precum geanta, plic, pantofi, curea, bratara, colier sau cercei, schimbarile pot fi desori de bun augur pentru moral

Este bine sa stim si dimensiunile exacte ale noastre, pentru ca in cazul in care comandam de pe un magazin virtual sa nu avem surprize, chiar daca exista anumite specificatii privind masurile respective. Din fericire, in ultima perioada mai toate magazinele online au introdus in zona de termeni si conditii de utilizare si detalii despre politica de returnare sau inlocuire a produselor cumparate.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.