Idei de decoratiuni interioare de primavara

idei design primavaraPrimavara inseamna culoare, veselie si buna dispozitie. Toate cele trei mai inainte mentionate trebuie sa se gaseasca atat in suflet cat si in casele tuturor celor care iubesc acest anotimp; sta doar in sarcina noastra sa aducem putina culoare in bucatarie, in living sau in orice camera a caminului. Avem de urmat doar cateva reguli simple pentru a ne simti mai bine in casele noastre. Prima regula este sa ne inconjuram de flori vesele de primavara, flori colorate in fiecare camera in care ne petrecem timpul.  Oamenii care ne inconjoara sunt foarte importanti; ne aduc zambetul pe buze si ne inveselesc intreaga zi, ii simtitm aproape in orice activitate am desfasura. Deasemenea, si expertii in design interior vin cu o lista de trips and tricks, sau trucuri daca vrem sa le numm asa  pentru a aduce primavara si totodata si buna dispozitie  in casa fiecaruia dintre noi.

Primul trend al primaverii este cel al bulinelor si al dungilor, fie ele verticale sau orizontale. Daca in living dorim sa pastram linii moderne sau clasice, optam pentru buline in spatiu din bucatarie, acesta fiind mai intim si mai greu de invadat de cei ce ne viziteaza. Asadar, alegem accesorii pentru bucatarie vesele, in culori pastelate si care sa ne aduca zambetul pe buze. Cescute cu buline, cani pentru ceai in dungi sau un ceainic amuzant cu cerculete care se intrepatrund. Astfel de accesorii iti aduc zambetul pe buze dis de dimineata, il pastreaza pe fata ta pe perioada intregii zile si te face sa mergi la culcare mai vesel.

Pentru camera de zi optam pentru decoratiuni interioare  in culori care nu se regasesc in restul mobilierului, culori compementare vesele; livingul este camera in care optam pentru piese cu linii clasice cel mai adesea. Linii verticale, forme curbe abstracte, forme numite fara sens uneori. Pentru a aduce insa veselia de partea noastra, aceste forme si obiecte trebuie sa fie totodata si colorate. Perne vesele, vase colorate in forme care de care mai ciudate, rame foto in culori contrastante cu zona ambientala si ceasuri supra dimensionate

Cel de-al treilea trend, mai degraba cel deal treilea truc consta in tapetarea unui perete cu tapet in motiv floral. Aceasta varianta exclude insa asocierea cu cele doua, tapetul floral fiind acceptat doar impreuna cu motive florale si decoratiui florale „la pachet”. Se poate tapeta cu succes un perete sau o portiune din living, hol sau chiar dormitor. Atmosfera obtinuta este una romantica, vesela si jucausa, dar mai presus de toate este de priavara.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.