Idei de infrumusetare a peretilor din camera copilului

Camera copilului trebuie sa ii ofere micutului un mediu frumos si vesel, unde sa creasca si sa se dezvolte armonios. Pentru a obtine acest lucru parintii investesc mult timp si bani in obiecte decorative dragute si colorate in preajma carora copilul sa se simta minunat.

In randurile de mai jos veti gasi cate idei de infrumusetare a camerei copilului, idei pe care le-am vazut pe internet si mi-au atras atentia:

  • stickere de perete – nu este nevoie sa cumparati obiecte de decor foarte scumpe. Cu ajutorul unor stickere de perete, cum sunt acestea – click aici – veti putea transforma camera copilului vostru intr-un taram cu zane, o gradina cu flori, o padure cu animale jucause si multe alte teme dragute. Stickerele pot oricand fi date jos fara sa murdareasca peretele.
  • pictura pe perete – putin mai costisitoare decat stickerele de perete, picturile cu personaje Disney sau eroi de basm sunt si ele foarte la moda. Copiii le vor iubi din prima!
  • rame de diferite dimensiuni pentru fotografiile celor mici. Agatate pe perete vor adauga o pata de culoare vesela si jucausa.

 

  • perete sau colt pentru jucariile LEGO – mereu am considerat ca aceste jucarii sunt perfecte pentru joaca celor mici, deoarece ii lasa pe ei sa construiasca ce vor si astfel le largesc enorm imaginatia.

 

  • citate motivante pentru cei mici – acestea se pot picta pe perete, sau lipi sub forma de stickere. Dragute, interesante si de obicei foarte sensibile, ele pot personaliza intr-un mod aparte camera celor mici.

 

 

Acestea sunt ideile care imi plac mie si pe care cu siguranta o sa le folosesc cand va trebui sa decorez camera copiilor mei. Vi le recomand si voua cu caldura.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.