Importanta inscrierii in directoare web

directoare webSite-urile au devenit o moda in ultimii ani. Toata lumea incepe sa-si faca site-uri, sa intre in online, sa intealeaga incetul cu incetul cam care e treaba cu site-urile. Bineinteles, in ce tine de online, romanii NU sunt cu mult in urma fata de alte tari. Totusi, pentru cei care vor sa faca treaba serioasa, sunt mai multe procese care trebuie intelese pentru a avea succes in online cu un site, pentru a deveni cunoscut si de ce nu, ca doar asta este marea preocupare a tuturor celor care au un site, sa castige bani.

Voi sari in acest articol peste toti pasii importanti pentru a deschide si intretine un site de succes in online, deoarece vreau sa vorbesc despre importanta inscriere in directoare web gratuite a site-ului tau.

In primul rand, trebuie de stiut si inteles un lucru esential. Motorul de cautare Google, cel mai important dintre toate si bineinteles, cel pe care trebuie sa va axaxi, are anumiti algoritmi de a da importanta cuvenita unui site. Astfel, aveti nevoie de link-uri catre voi, de la alte site-uri. Unde pot inscrie link-uri catre site-ul me, cam aceasta ar fi una din intrebarile pe care cei ce nu cunosc mai nimic in online, ar pune-o. Raspunsul este bineinteles: directoare web.

De stiut trebuie sa fie faptul ca nu trebuie acum sa luati toate directoarele la nimereala si sa inscrieti, doar sa fie acolo. Trebuie sa luati o lista cu directoare web si sa alegeti de obicei, directoarele care nu cer backlink, adica directoarele care nu vor si ele link de pe site-ul tau, spre ele. Cel mai bine, sunt vazute link-urile one-way, adica doar link-urile de la alte site-uri spre site-ul tau. Daca google gaseste link reciproc, importanta acestora pentru site-ul link-at, scade sau chiar se pierde din ambele parti.

A si sa nu uit; daca ai un site romanesc, inscrie in directoare romanesti, fireste si daca ai site pe .com, cauta directoare straine.

O lista cu cele mai bune directoare web romanesti, o gasesti pe dirpedia.ro, site-ul care gazduieste si primeste mereu noi directoare web spre inscriere in lista. E foarte utila, mai ales ca in dreptul fiecarui director, aveti mai multe detalii importante despre el. Dintre acestea, amintim de page rank-ul directorului respectiv, daca accepta link-uri fara inregistrare in site, daca e nevoie de link reciproc.

Acum ca v-am explicat toti acesti pasi, ar trebui sa va fie mult mai usor sa va inscrieti site-ul in directoare, sau, de ce nu, sa apelati la o persoana care se pricepe in acest domeniu, sa faca treaba (platita bineinteles) pentru voi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.