Importanța unui facturier online

Programele de facturare reprezintă unul din cele mai utile și folosite programe de firmele care își doresc eficiență și puțin timp pierdut în momentul în care se emite o factură. Deși există foarte multe soluții software pe desktop, tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, iar necesitatea folosirii unui facturier de oriunde și oricând a devenit prioritară, administratorii sau agenții de vânzări a firmelor având nevoie să poată emite o factură de oriunde și oricând, cu siguranța că datele sunt securizate. O altă cerință ar fi gestiunea în timp real în momentul în care se emite o factură dintr-un punct de lucru sau locație, produsul sau serviciul facturat fiind gestionat automat într-un alt punct de lucru, locație sau depozit.

Aceste programe de facturat online, sunt destul de complexe, baza de date fiind centralizată, iar conexiunea la program se face printr-o conexiune SSL, asigurând criptarea datelor în momentul accesări programului, informațiile introduse nefiind vizibile terților în timpul accesării programului de facturat.

Un alt avantaj al acestor programe de facturat online ar fi actualizarea automată care de cele mai multe ori se face fără implicarea directă a persoanei care emite factura, această persoană fiind doar notificată când a fost făcută o actualizare.

Conceptul de facturier online cu gestionare în timp real este revoluționar, având în vedere că oferă o portabilitate mare, el putând fi accesat de pe aproape orice, asta incluzând smartphone-uri sau laptopuri, facturierul fiind accesat printr-un browser, iar emiterea propriu zisă a facturii se poate face atât prin trimiterea unui e-mail cât și prin listarea la o imprimantă, acest proces fiind asistat și de posibilitatea de a conecta programul la o casă de marcat sau cititor cod de bare, dar fiind posibilă și opțiunea de a înregistra încasări prin transfer bancar, plata cu cardul sau online.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.