Importanta unui web design profesional pentru afacerea ta

web designWeb design-ul poate fi foarte important dacă aveţi în vedere sa va deschideti o afacere on-line. Una dintre cele mai bune moduri de a câştiga venituri on-line este prin crearea unui site web care promovează fie-vă propriile produse, fie produse de la alte companii care plătesc un comision atunci când vindeti unul din produsele lor. Cu toate acestea, problema care opreste multi oameni de la a merge inainte este necesitatea de a proiecta un website atractiv.

O soluţie, desigur, este de a angaja pur şi simplu o firma de web design sa faca munca de înfiinţare a site-ului. Dacă va fi un website de vânzare, un magazin online cu o mulţime de produse şi necesită un design complex şi coş de cumpărături, atunci, probabil este o idee bună sa angajati un expert pentru a face lucrarea iniţială pentru tine. Dacă nu ştii nimic despre HTML, despre design web, va trebui să plătiţi pe cineva să facă chiar şi cele mai mici modificări la site-ul dvs. în viitor. Deci, nu contează dacă aveţi de gând să angajati pe cineva sau veti face treaba singur, este foarte important să înţelegem  notiunile si practicile de web design de bază.

Daca ati ales optiunea de a crea un website singur, pentru inceput, aveti nevoie de o minima educatie si experienta in munca la computer si in programele cel mai des utilizate in web design. In Romania, in general, majoritatea liceelor sau facultatilor ofera cursuri acreditate de informatica sau cursuri de baza de folosire a computerului, deci un absolvent de liceu ar trebui sa aiba cunostinele de baza in utilizarea computerului si internetului. Urmatorul pas este sa intri in lumea online si sa incepi cercetarea principalelor limbaje de programare, anume HTML, CSS si Javascript. Pentru a crea un webdesign unic unui website, este necesar sa stapaniti cel putin unul din aceste limbaje.

Dupa ce ati parcurs acel lung drum, dupa ce ati invatat limbajele de web design de baza, editarea de imagini, crearea layout-ului, stiluri CSS, se poate spune ca aveti cunostintele pentru a crea un web design atractiv pentru un site web de baza.

Pentru un site complex, probabil, veti prefera în continuare să lucreze un profesionist, dar educatia in web design se va achita atunci când trebuie să modificaţi site-ul mai târziu.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.