In cautare de laptopuri ieftine

laptopuri ieftineToata lumea este in mare cautare de laptopuri ieftine noi sau chiar second hand. Atunci cand vine vorba de bani, romanii sunt din ce in ce mai precauti datorita faptului ca salariile sunt foarte mici, iar in Romania preturile la aceste produse sunt destul de mari.

Chiar daca nu va vine sa credeti am remarcat ca tot mai des romanii aleg sa isi achizitioneze aceste produse de pe internet, din diverse surse aflate in afara Romaniei.

O sa va explic imediat cateva motive pentru care romanul procedeaza in acest fel:

– in primul rand, concurenta in alte tari mult mai dezvoltate este mai mare. De aceea fiecare furnizor de produse electronice este nevoit sa scada pretul pentru a putea ramane pe piata.

– atunci cand cererea este mult mai mare, pretul produsului scade din motive stric economice ( costurile pentru realizarea acestor produse scad la o productie sporita)

– in ultimul rand dar nu cel din urma, seriozitatea furnizorilor straini depaseste seriozitatea romanilor. Acest lucru nu poate fi demonstrat concret, dar tot mai des intalnesc persoane ce imi spun ca au fost pacaliti de anumiti furnizori romani.

Acest lucru se intampla si cu telefoanele mobile pe piata mondiala. Chiar daca in Romania gasesti telefoane ieftine la tot pasul acestea sunt in pachet cu un abonament destul de scump pe care dumneavoastra va trebui sa il platiti pentru o perioada de 1 sau 2 ani.

Nici alte produse precum tabletele pc ieftine nu sunt excluse din acest mecanism. Chiar daca incasarile magazinelor romanesti au crescut considerabil, tot mai des romanii prefera sa achizitioneze aceste produse de la furnizori straini sau chiar de la sursa.

Speram totusi ca in viitorul apropriat aceste probleme sa nu mai existe in Romania, iar clientii sa fie multumiti de ceea ce primesc cu adevarat. O dezvoltare mai buna a strategiei de marketing cred ca ar fi binevenita.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.