Incaltamintea sezonului rece 2011- 2012

incaltaminte iarnaVine iarna, daca nu a venit deja, iar voi, ca niste doamne ce sunteti, nu trebuie nici o clipa sa fiti luate pe nepregatite, atunci cand vine vorba despre piesele de imbracaminte, despre accesorii, culoarea parului, incaltamintea pe care o purtati. De aceea, in acest articol voi prezenta principalele tendinte in materie de incaltaminte pentru femei in sezonul rece 2011- 2012.

In primul rand, trebuie de stiut urmatorul aspect foarte important: iarna asta se poarta foarte multa incaltaminte cu aplicatii din blana. De fapt, mai toti marii designeri in domeniu, mai toate firmele mari pun la vanzare cizme accesorizate cu blana. De la Hugo Boss, la Zara si asa mai departe.

Iarna asta femeile sunt la inaltime si asta nu numai la figurat ci si la propriu. Dintre tendintele pentru acest sezon, cele mai impunatoare sunt cele care promoveaza inaltimea.

De la ghete pana la pantofi si cizme, totul este pe toc, totul este foarte inalt, exagerat de inalt. Se poarta extravaganta, iar daca vorbim despre asta, vorbim despre cizmele care in asentiment cu gentile promovate in acest sezon, sunt din piele de reptila. Cu toate ca nu suna neaparat prea bine, trebuie sa aflati ca aceste cizme sunt superbe, din toate punctele de vedere. Bineinteles, tocul este si el foarte inalt, exact cum precizam in inceputul prezentarii. Se mai poarta cizmele cu tocuri exagerat de mari, pentru cele mai indraznete si curajoase femei.

Trecem la pantofi si aci vorbim despre pantofii stil retro din lac, cu culori inchise, toc gros si purtati cu ciorapi, care se poarta in continuare de doua sezoane deja. Se mai poarta si pantofii in nuante metalizate insa tocul lung si gros in acelasi timp nu dispar. Nici macar din categoria pantofi, blanu nu lipseste. Asadar, veti intalni si pantofi la moda accesorizati deseori cu blana aplicata.

Ghetele nu au fost deloc uitate inse se poarta si ele la fel de ciudat: pana la glezne, cu tocuri exagerate de pana la 9 cm si varful patratos. Tot pe partea de ghete, a aparut o noua moda destul de ciudata, care promoveaza ghete dupa modelul celor folosite in catarat. Foarte simplu, blana de oaie, cureluse aplicate si catarame.

Tendinta care nu trebuie trecuta neobservata in acest sezon, este cea a incaltamintei cu talpa ortopedica. In aceasta categorie intra si ghetele si cizmele asa ca stai linistit, daca nu vrei de una, ai de cealalta. Iata deci, cu ce veti trece voi, femeile peste iarna si conditiile vitrege pe care aceasta ni le ofera.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.