Incarcatoarele pentru laptopuri Asus – ce poti face atunci cand cel original s-a stricat

Compania Asus, din Taiwan, produce o gama variata de laptopuri, notebookuri, si alte feluri de computere. Modelele Asus sunt preferate de o patrime din cumparatorii de echipamente portabile din Romania, dupa cum sustine Ciprian Donciu, Manager Asus Romania. De asemenea, compania Asus se numara in topul producatorilor de notebookuri la nivel global.
Pentru ca aceste laptopuri sunt foarte apreciate in randul romanilor, exista si o cerere mare de accesorii Asus compatibile, cum ar fi incarcatoare laptop Asus sau baterii pentru astfel de laptopuri.Insa trebuie sa acordam o atentie sporita modului in care alegem un incarcator compatibil cu modelul de laptop pe care il avem, daca vrem ca acesta sa functioneze perfect.

Fii atent la specificatiile producatorului

Toti cei care vor sa cumpere un nou incarcator pentru un laptop Asus trebuie sa acorde o atentie sporita specificatiilor pe care acest producator le cere.
Daca vrei ca aparatul tau sa functioneze in mod corespunzator, ai grija ca incarcatorul laptop Asus pe care il alegi sa fie compatibil cu cerintele producatorului.
Desi pare un lucru banal, trebuie sa ai grja ca mufa noulu incarcator laptop Asus sa fie aceeasi cu cea acelui vechi.
Un alt lucru pe care ar trebui sa il verifici este legat si de voltajul si amperajul incarcatorului. Aceste detalii sunt mentionate pe incarcatorul vechi sau pe spatele laptopului. Voltajul unui nou incarcator Asus trebuie sa se incadreze, cu o marja de 10 procente, in specificatiile producatorului, iar amperajul ar trebui sa fie mai mare sau egal cu cel cerut de producator pentru modelul respectiv.

De unde sa cumperi incarcatoare laptop Asus?

O gama formata din peste 1300 de monele de incarcatoare laptop Asus este disponibila pe site-ul ItPremium.ro. De aici poti cumpara un incarcator Asus pentru orice fel de model de laptop ai detine.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.