Inchirieri birouri: de ce sa optezi pentru un spatiu intr-o cladire verde

Data fiind preocuparea constanta, de o amploare tot mai mare, vizavi de mediul inconjurator, nu este de mirare ca inchirierile de birouri in cladirile verzi, ridicate dupa standarde eco si care sunt utilizate in moduri prietenoase cu mediul, sunt din ce in ce mai populare.

Afla, asadar, de ce n-ar strica sa inchiriezi si tu spatii intr-un asemenea tip de imobil.

Inchirieri birouri: Despre cladirile verzi

Cladirile verzi sunt clasificate la nivel modial folosind fie sistemul LEED (american), fie sistemul BREEAM (britanic).

Conform sistemului LEED, o cladire verde destinata inchirierii de birouri poate primi, in functie de punctajul pe care il obtine, una dintre urmatoarele certificari: proiect certificat, nivel Silver de certificare, nivel Gold de certificare sau nivel Platinum de certificare.

Sistemul britanic de clasificare a cladirilor verzi, BREEAM, propune incadrarea imobilelor intr-una dintre urmatoarele 6 categorii: necertificat, satisfacator, bine, foarte bine, excelent sau remarcabil.

Ambele sisteme de clasificare a cladirilor verzi sunt recunoscute la nivel mondial, iar plasarea intr-o categorie buna reprezinta o distinctie care poate oferi numeroase avantaje atat pe plan local, cat si international.

Beneficiile cladirilor verzi in cazul inchirierii birourilor

Te intrebi care sunt, concret, avantajele de care ai putea avea parte daca alegi sa inchiriezi un spatiu intr-o cladire verde? Afla ca vorbim despre beneficii care variaza de la confort, pentru tine si angajatii tai, la economii la costurile de intretinere.

Cladiri verzi in Bucuresti

Capitala iti ofera o varietate de optiuni cand vine vorba despre inchirieri birouri in cladiri verzi. Dintre imobilele a caror constructie a fost finalizata deja mentionam EuroTower si Willbrook Platinum Business & Convention Center.

De asemenea, trebuie spus ca sunt alte cladiri verzi aflate in faza de constructie, pe care le-ai putea avea in vedere pentru o eventuala rezervare: Ehtos House, Green Court Bucharest, HBC Dorobanti, Hermes Business Campus si altele.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.