Inchirieri garsoniere in Ploiesti

Pentru cei pasionati de chimia petrolului si a gazelor, dar nu numai, Ploiestiul este un centru universitar perfect. Aici se pregatesc studenti in domeniul chimiei, petrochimiei, dar si litere, stiinte si economie, de 65 de ani. Cu alte cuvinte, este un centru universitar complex, mai complex decat s-ar fi asteptat multa lume. Aici se aduna, in fiecare an, studenti din toata tara, care doresc sa se specializeze in aceste domenii care nu de mult au ajutat, si ajuta, tara sa avanseze.

Toti acesti studenti au nevoie de un loc in care sa locuiasca pe perioada sederii lor aici, in Ploiesti. Unii dintre ei primesc locuri in caminele campusului universitar, insa nu toti ajung sa prinda locuri. Asa ca trebuie sa apeleze la inchirierea de garsoniere. Am spus direct garsoniere pentru ca este spatiul perfect pentru o persoana, pentru un student sau chiar pentru doi studenti, fiind foarte asemanatoare cu o camera de camin in care, de obicei, sunt plasati mult mai multi studenti, bucataria este comuna si la fel si baia. Asta inseamna ca ar avea conditii mult mai proaste in caminele studentesti decat au intr-o garsoniera inchiriata. Pentru a va da seama de oferta disponibila pe piata, vedeti aici oferta de inchirieri garsoniere in Ploiesti.  In plus, cel mai probabil, la impartirea unei camere intre doi studenti pretul care revine acestora poate fi apropiat de cel pe care il platiti pentru un pat intr-o camera de camin.

Marshall imobiliare va pune la dispozitie garsoniere de inchiriat in zone centrale si apropiate de centru, confort 1, adica cel mai inalt nivel de confort, adica o suprafata mare, care se poate imparti convenabil pentru doua persoane si care poate fi gandita astfel incat sa indeplineasca si rol de camera de studiu sau de relaxare, si de dormitor. De fapt, fiind toate mobilate, sunt gandite tocmai in acest sens, cu un design modern, astfel incat sa fie pe placul tuturor.

Suprafata medie a acestor garsoniere este de 30 metri patrati, suprafata suficienta pentru combinarea tuturor activitatilor necesare in orice locuinta. Pretul chiriei incepe de la 200 euro si ajunge la maxim 270 euro, pentru o garsoniera situata ultracentral, cu o suprafata de 40 metri patrati. Asadar preturile sunt foarte apropiate, crescand doar pentru avantaje foarte considerabile.

Asa ca, tot ce trebuie sa faceti este sa va hotarati la una dintre oferte si sa va inchiriati garsoniera dorita.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.