Industria auto parte esentiala a economiei mondiale

Industria auto este una dintre cele mai mari industrii la nivel mondial fiind esentiala pentru progresul economic modern. Sunt tari a caror economie este bazata in mare parte pe domeniu auto.
Primele automobile de serie in varianta moderna produse in lume au fost fabricate la sfarsitul secolului al XVIII-lea. a urmat un progres fantastic in care numerosi ingineri si pasionati au codundus la imbunatatirea performantelor si la progresul automobilelor in timp. Se poate spune ca acest domeniu a explodat la inceputul secolului al XIX-lea si continua si astazi. Domeniul acesta este unul in care cuvantul progres este de baza. Daca la inceputuri progresul automobilului se axa in special pe confort si pe marirea vitezei maxime de deplasare, acum acest progres inseamna scaderea cantitatii de combustibil consumate sau gasirea de alternative de a inlocui combustibilii clasici avand in vedere previziunile cu privire la epuizarea surselor petroliere. Deasemenea in ultimul timp se pune accent pe siguranta pasagerilor si prevenirea accidentelor rutiere.

Timp de peste 100 de ani industria auto a fost in crestere si continua sa creasca.
S-a ajuns ca un procent semnificativ de oameni sa posede carnet de conducere si sa detina un autoturism.
Deasemenea transportul de marfuri si persoane la nivel mondial se efectueaza preponderent cu ajutorul automobilelor. Beneficiind de multe avantaje precum mare mobilitate si o independenta destul de mare fata de factorii meteorologici acest tip de transport ofera o eficienta mult mai mare fata de celelalte tipuri.
Acest domeniu cunoscand atata dezvoltare si progresul fiind atat de alert informarea reprezinta o necesitate in aceste conditii.
Blogauto.rom.is este un blog auto ce incearca sa trateze pe larg subiecte din zona auto. Aici sunt tratate informatii utile cu privire la legislatie pentru conducatori, se gasesc ultimile stiri despre modele nou aparute sau concepte in curs de dezvoltare, deasemenea se mentine buna dispozitie cu rubrica umor in care se gasesc glume referitoare la domeniul auto.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.