Informatii de interes cu privire la companiile de software din Romania si ofertele lor atat in Romania cat si in afara tarii.

Pentru oamenii nefamiliarizati cu industria IT, Romania este un furnizor de renume pentru toata lumea, angajatii nostri avand colaborari si concursuri cu cele mai mari companii de pe piata. Sistemele si serviciile de mentenanta prestate de firmele din Romania sunt nu doar la fel de bune cat si estimate la preturi mult mai mici. Nivelul de finisare al sistemelor concepute este mare, fiind posibil sa gasiti ceva util oricare ar fi domeniul in care activeaza compania voastra.

Un tip de software specializat este Clarvision, un software autohton dezvoltat, de EBS, pentru a planifica productia. Un prim avantaj este lipsa inconvenientelor uzuale pe care le au programele straine pentru piata interna. Programul va permite sa urmariti intregul proces, de la inceputul productiei pana la finalizare. Daca nu ai folosit niciodata sisteme ERP, ele sunt niste instrumente relevante pentru planificarea resurselor. Implementarea unui program faciliteaza, cu siguranta, sistematizarea mai puternica a tutudor etapelor si evitarea erorilor umane, gestionarea si raportarea datelor in timp real.

EBS a creat Clarvision dupa un efort indelungat initiat dupa feedback-ul primit de la clientii companiei. Dupa finalizarea acestei etape, sistemul a fost supus unor teste standardizate din urmatoarele perspective: al functionalitatii si al nivelului fluxului de date din procesul economic. Cele mai revolutionare sisteme ERP nu se axeaza doar pe latura de productie, cat si pe management, salarizare, finante, ajustarea preturilor etc. Trebuie evidentiat ca Clarvision ERP a fost intentionat conceput pentru urmarirea activitatilor firmelor cu profil de activitate industrial si este, din aceasta cauza, o varianta perfecta pentru integrarea, automatizarea si optimizarea proceselor aferente acestui segment de afaceri.

EBS a pus bazele unui software care usureaza munca, datele trebuind adaugate o singura data, bazele de date centralizand diferentele permanente de date dintre toate modulele programului, oferind, de asemenea, o imagine generala, in timp real, asupra tuturor activitatilor din companie. In cazul in care sunteti interesati de modul in care Clarvision se aplica firmei voastre, puteti sa ne scrieti in vederea unui tutorial si-o perioada gratuita de testare (de maxim trei luni), pentru a vedea modul in care programul nostru eficientizeaza activitatea firmei in care este implementat.

In cazul in care vreti mai multe informatii despre programe profesionale pentru alte genuri de activitati, contactati departamentul nostru de informatii si veti putea discuta cu specialistii nostri. Nu va ganditi de doua ori inainte sa achizitionati si sa folositi sistemele informatice create in tara, intrucat in acest fel asigurati existenta unei palete diversificate de servicii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.