Informatii despre executari silite Iasi

Daca vrei sa iei un apartament, o casa sau o garsoniera in orasul Iasi te poti gandi sa achizitionezi aceasta locuinta in urma unei executari silite in Iasi. Iti spunem noi care sunt avantajele acestei proceduri.

Care este procedura de executari silite in Iasi

Ca peste tot in tara si in Iasi o procedura de executarea silita se poate face doar daca o creanta este certa, lichida si exigibila, dupa cum reglementeaza Codul de Procedura Civila. Si executarile silite in Iasi respecta aceasta lege, ceea ce inseamna ca procedura trebuie sa se faca intr-o perioada de maximum trei zile de cand este inregistrata cererea.

          Apartamentele in urma executarii silite in Iasi sunt sub pretul pietei

O astfel de locuinta, pe care sa o achizitionezi in urma unei proceduri de executari silite in Iasi  este mai ieftina decat daca o cumperi de la proprietar sau de la o agentie imobiliara. Sunt case scoase la vanzare doar pentru ca o institutie bancara are de recupera niste bani.

Modalitatea de a cumpara un apartament in urma unei executari silite in Iasi este ideala daca nu te grabesti sa iti cumperi o casa, pentru c atrebuie sa ai timp sa apara cele mai bune oferte. Poti gasi anunturile cu locuintele disponibile pe site-ul de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. De asemenea, astfel de anunturi se dau si pe site-urile bancilor.

Este insa destul de greu pana poti gasi o astel de casa si poate fi cazul sa trebuiasca sa o achizitionezi fara sa poti sa o vizionezi inainte, ceea ce poate fi neplacut. Insa dacavrei locuinta,trebuie sa iri asumi acest risc. Mai ales ca ai toate sansele sa dai si peste o casa complet mobilata.

Faptul ca aprtamentul nu poate sa fie vizionat este unul dintre impedimente in ceea ce priveste cumpararea unei astfel de case, in urma unei executari silite in Iasi.

Executorul judecatoresc pune in practica executarea silita in Iasi

Cel care pune in aplicare hotararea judecatoreasca este un executor judecatoresc. El este cel care trebuie sa se asigure ca procedura de executare silita in Iasi se efecteaza conform legii.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.