Informatii utile despre executari silite Prahova

Ca un bun, imobil sau nu, sa poata fi supus unei proceduri de executari silite in Prahova sau in orice alt loc din Romania,  trebuie sa fie urmata o procedura exacta. Afla despre ce este vorba:

Ce spune codul de procedura civila

Procedura de executare silita in Prahova si oriunde in alt loc este stabilita de codul de procedura civila. Aceasta poate avea loc doar daca o creanta este certa, lichida si exigibila. Creanța este certa  atunci cand existenta ei rezulta din titlul executoriu, spune legea, fapr care este valabil si pentru executarile silite Prahova.

Trebuie facuta dovada achitarii unei taxe de timbru. Dosarul in baza caruia se executa o procedura de executare silita in Prahova trebuie sa aiba o cerere a creditorului, dar si un titlu executoriu.

In cazul unei executari silite in Prahova, Cel care pune in aplicare hotararea judecatoreasca este un executor judecatoresc. Executarile silite nu pot fi puse in aplicare fara existent unei somatii, pe care o va primi cel ce urmeaza sa fie executat silit in Prahova sau in orcare alt oras care se afla situat pe teritoriul Romaniei.

Poti cumpara locuinte in urma procedurii de execurari silite Prahova

Daca vrei sa iti cumperi un apartament, o casa sau o garsoniera, o varianta este sa iei aceasta locuinta in urma unei executari silite in Prahova. Casele cumparate astfel sunt mai ieftine decat daca ai cumpara locuinta direct de  la proprietar, printr-o agentie imobiliara sau daca ai alege o casa situate intr-un complex rezidential.

Anunturi despre casele pe care le poti achizitiona in urma unor executari silite in Prahova le poti gasi site-ul celor de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala. De asemenea, astfel de informatii mai sunt postate si pe site-urile bancilor, care vor sa isi recupereze banii, dupa ce proprietarii nu au mai putut sa isi plateasca ratele, aceste locuinte fiind luate prin credite ipotecare sau prn programul prima casa.

Casele cumparate in urma unei executari silite in Prahova pot fi situate in Ploiesti, in Campina, in Breaza sau in Sinaia.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.