Informatii utile vanzarile de parbrize auto

Daca ai nevoie de parbriz auto, trebuie sa stii cum sa achizitionezi unul ieftin si bun,dar care sa coste si putin. Iata cateva informatii despre vanzarile de parbrize auto:

          Parbrizele auto pot fi luate online

Trebuie sa stii ca parbrizele auto pot fi luate in prmul rand de la reprezentantele auto, dar pot fi gasite si in magazinele cu piese auto.  In al doilea rand, parbrizele auto pot fi cumparate de pe site-uri de specialitate, dar si de la service-uri auto sau de la targurile de masini. La targuri acestea sunt de cele mai multe ori la mana a doua, provenite din dezmembrari auto.

 Preturile parbrizelor auto  variaza in functie de marca acestora

Preturile parbrizelor auto  difera cel mai mult in functie d emarca acestora, pentru ca sunt fabricate pentru masini diferite, dar pot fi stabilite si in functie de alte criterii. Oricum,alegerea unui parbriz nu trebuie sa fie dificil de facut.

Parbrizele auto pot coata intre 200 de lei si 300-400 de lei, in functie de marca masinii.  Este normal ca o astfeld epeisa confectionata pentru un camion sa coste mai mult decat una pentru un Cielo sau pentru o Dacie. Parbrizele auto se strica adesea din cauza drumurilor, cai pot sari pietricele in timpul mersului.

Parbrizele auto pot fi luate si cu reducere, daca ai norocul s aprinzi o astfeld e oferta.

O modalitate de a cumpara parbrize auto este sa faci acest lucru de la dezmebrari auto, fiind mai ieftine decat modelele noi. Acestea se gasesc pentru  toarte marcile de autovehicule si costa cu pana la 50% mai putin fata de cele abia iesite din fabrica.  Parbrizele auto noi au o garantie valabila timp de  doi ani, ceea ce este un lucru excelent.

Acestea pot fi inlocuite numai la service, de catre un mecanic auto, caci este o operatiune care necesita indemanare si multa atentie.

Exista si posibilitatea ca parbrizul sa fie montat la domiciliul conducatorului auto, insa doar de catre o echipa de specialisti, adica mecanici auto, pentru ca acesta sa fie montat ca la carte sis a nu existe riscul vreunui incident.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.