Ingrijirea parului cu produse bio sau naturale: beneficii

Cu siguranta ati obervat ca produsele bio sunt din ce in ce mai prezente si pe piata romaneasca. Acest lucru s-a intamplat de mult in alte tari, insa e bine ca ne adaptam si noi si observam ca aceasta este directia in care trebuie sa mergem.

Avand in vedere ca majoritatea cosmeticelor pentru ingrijirea corpului sunt pline de chimicale si substante nocive pentru corpul nostru, e bine sa le evitam si sa ne indreptam atentia catre lumea bio.

Va vorbesc in randurile de mai jos de o gama de produse bio pentru par, articole uimitoare care vor face minuni pentru parul vostru. Acestea se gasesc de cumparat online, in magazinul Bioki.ro – click aici pentru a vedea produsele bio pentru par. De ce va vorbesc de acestea? Pentru ca mi-au fost recomandate si mie si le-am testat…nu am fost dezamagita!

La o prima accesare a gamei de produse bio pentru par de pe bioki.ro vei vedea ulte produse pe care o sa vrei sa le incerci. Acestea sunt un fel de combinatie intre “leacurile babesti” pe care le-ai auzit de la mama sau bunica ta si ingrediente noi, de pe alte meleaguri. Asadar, vei gasi in gama de produse bio pentru ten urmatoarele:

  • balsamuri si sampoane bio pentru par create din ingrediente care cresc la noi, precum: urzica, grau, menta, ovaz, musetel, lavanda, trandafir etc
  • balsamuri si sampoane bio pentru bar create din ingrediente mai exotice, precum argila africana Rhassoul, alge marine japoneze, peptide de moringa african etc.

Oricare ar fi alegerea ta, te asigur ca merita. Selectia Bioki.ro de produse bio pentru par contine doar produse de exceptie, certificate de catre organisme europene (poti citi despre acestea in descrierea produselor de pe site-ul Bioki.ro). Eu am folosit setul detoxifiant Evolve Beauty, pentru ca parul meu avea tendinte de ingrasare. Isi face treaba de minune!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.