Instructiuni SSM

Protectia munciiPachetul de legi ce constituie suportul legal in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca, prevenirea si stingerea incendiilor precum si resursele umane si personal acopera si delimiteaza atributiile, drepturile si obligatiile tuturor participantilor la desfasurarea activitatii de munca. Pentru a elimina orice ambiguitate, setul de instructiuni SSM este elaborat detaliat pentru toate domeniile economice (agricultura, comert, industria prelucratoare, transport etc.).
Cu alte cuvinte, respectarea prevederilor legale aduce urmatoarele beneficii: protejeaza lucratorii impotriva pericolelor si riscurilor, garanteaza integritatea corporala si sanatatea pe parcursul intregii vieti profesionale, diminueaza cheltuielile generate de accidente de munca si boli profesionale, reduce absenteismul si asigura stabilitatea fortei de munca, creste productivitatea, asigura competitivitatea pe piata unica europeana.

De aceea, instructajul angajatilor in domeniul protectiei si autoprotectiei la locul de munca este clar stipulat in cadrul normelor de protectie a muncii. Realizat de catre Aurelian Consulting  si in temeiul legii 319/2006, instructajul privind protectia muncii constituie o premisa certa in pastrarea integritatii atat a locului de munca cat si a angajatului care deserveste acel post de lucru.

In portofoliul societatii Aurelian Consulting gasim si pachetul de servicii prin care este acoperit domeniul resurselor umane si personal. Elaborarea regulamentului intern; intocmirea actelor necesare la angajare si la lichidare; medierea conflictelor de munca sau executarea cercetarilor disciplinare sunt doar caterva succinte exemplificari a ariei de acoperire ce o stapaneste firma noastra.

Intr-o tara civilizata, in care activitatea de munca este reglementata de o serie de legi bine definite, grupate intr-un cod al muncii si cu cu un minister de resort, protectia muncii ocupa un loc central. Cand vorbim de acest concept ne referim la toate aspectele ce, ignorate, cauzeaza o serie de accidente cu urmari nefericite atat pentru angajat cat si pentru angajator.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.