Interventia chirurgicala este cea mai buna optiune a ta pentru a pierde in greutate?

Cauti sa pierzi in greutate?

Daca da, este o sansa mare sa fi auzit si inainte de pierderea in greutate prin interventie chirurgicala. Pierderea in greutate prin interventie chirurgicala este modalitatea prin care multe persoane slabesc. Desi pierderea in greutate prin interventie chirurgicala a ajutat mii de oameni sa slabeasca, sa isi imbunatateasca aspectul fizic si sanatatea, eliminarea kilogramelor in plus prin intermediul operatiei chirurgicale poate sa nu fie o modalitate potrivita pentru tine.

 

Cand vine vorba despre a determina daca operatia chirurgicala pentru pierderea in greutate este potrivita pentru tine, exista o serie de factori care vor trebui sa fie luati in considerare. Unul dintre acesti factori este greutatea actuala. De cele mai multe ori, vei intalni situatia in care chirurgii le cer pacientilor sa aiba o greutate cu cel putin 36 de kilograme in plus, fata de cea normala. Daca nu esti atat de obez, este posibil sa nu fii capabil sa suferi o interventie chirurgicala pentru eliminarea kilogramelor in plus. Daca aceasta este situatia, trebuie sa tii cont de faptul ca exista un numar mare de abordari diferite pe care le puteti urma pentru a pierde in greutate.

 

Vorbind de metode alternative de a pierde in greutate, ati incercat oricare alte abordare? Multe persoane sunt capabile sa piarda cu succes din greutate printr-o dieta sanatoasa, prin exercitii fizice si prin produse de slabit, precum pastilele de dieta. In timp ce unele persoane opteaza imediat pentru interventia chirurgicala pentru a pierde in greutate, alte persoane o folosesc doar ca o ultima solutie. Cu toate ca interventia chirurgicala pentru a slabi, precum bypass-ul gastric sau inelul gastric, merita cu adevarat sa fie incercat, ai putea fi capabil sa pierzi din excesul de greutate fara a fi nevoit sa platesti o suma mare de bani pentru a face acest lucru.

 

Un alt factor pe care ar trebui sa il iei in considerare, atunci cand stabilesti daca interventia chirurgicala este potrivita pentru tine, este starea ta de sanatate. Daca esti supraponderal, ai observat orice alte problema de santatate sau medicul de familie a subliniat importanta de a pierde in greutate pentru sanatatea ta? Daca acest lucru s-a intamplat, este posibil sa nu ai de ales, atunci cand vine vorba de a fi supus unei interventii chirurgicale pentru pierderea in greutate. Pentru unele persoane, pierderea in greutate prin interventie chirurgicala este, literalmente, o metoda prin care se salveaza viata.

 

Dupa cum a fost mentionat mai devreme, doua interventii chirurgicale populare pentru pierderea in greutate includ interventiile chirugicale de bypass gastric si inelul gastric. In timp ce exista si alte interventii chirurgicale suplimentare pentru pierderea in greutate, acestea doua sunt cele mai populare. De asemeni, operatia la care ai dori sa te supui este importanta atunci cand determini daca interventia chirurgicala este sau nu cea mai buna optiune. De exemplu, operatia gastrica de bypass necesita o capsare a stomacului, in timp ce operatia cu inel gastric implica un inel ajustabil si detasabil. Atunci cand decizi la ce interventie chirurgicala de pierdere in greutate ar trebui sa te spui, decizia ta va trebui luata impreuna cu un specialist in ingrijire profesionala.

 

La examinarea interventiilor chirurgicale pentru pierderea in greutate, vei observa ca majoritatea operatiilor reduc dimensiunea stomacului. Din acest motiv, capacitatea ta de a urma toate instructiunile care ti se ofera este foarte importanta. Dupa ce ai fost supus unei operatii de pierdere in greutate, precum inelul sau bypass-ul gastric, este probabil ca personalul medical sa iti ceara sa dezvolti un plan de exercitii fizice si sa mananci sanatos. Este important sa urmezi toate sfaturile care iti sunt oferite. Cu interventia chirurgicala pentru pierderea in greutate, care implica reducerea stomacului, un consum mare de alimente poate fi daunator perderii tale in greutate, dar si periculos pentru sanatatea ta.

 

Factorii mentionati mai sus sunt aspect care te pot ajuta sa stabilesti daca interventia chirurgicala pentru pierderea in greutate este sau nu potrivita pentru tine. Ca un memento, este important sa ne amintim ca inteventia chirurgicala pentru eliminarea kilogramelor in plus nu este singura optiune atunci cand cauti sa pierzi in greutate, dar este o metoda pe care ar trebui sa o studiezi.

Sursa: www.rodiete.com

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.