Introducere in industria de servicii SEO

Sunt sigur ca daca ati avut intentia sa incepeti o cariera in mediul online, cel putin o data v-ati intalnit cu aceste trei litere: SEO. Industria de servicii SEO este una noua care prezinta multe beneficii si oportunitati, in special pentru tinerii studenti care vor sa inceapa o cariera online.

Practic un specialist in servicii SEO nu va face altceva decat sa promoveze bloguri si siteuri pentru a le creste numarul de utilizatori. SEO este prescurtarea de la “Search Engine Optimization”, si este practica prin care un site ajunge sa fie afisat in primele pagini ale rezultatelor unui motor de cautare, cum ar fi Google.

Dar poate va intrebati de ce este asa mare nevoie de servicii SEO. Ei bine raspunsul e simplu! In majoritatea cazurilor, o persoana va cauta pe internet o informatie folosind cuvinte cheie in motoarele de cautare si nu numele siteului. Asa ca un site care este bine structurat din punct de vedere SEO va aparea pe prima pagina a rezultatelor motorului de cautare si in acest fel va genera mai mult trafic.

Desi motoarele de cautare sunt bine puse la punct acestea au inca nevoie de ajutor. Aici intervine un specialist SEO. Internetul este din ce in ce mai aglomerat, iar cei ce vor sa scoata profit de pe urma unui site vor fi obligati sa apeleze la servicii SEO.

Daca sunteti posesorul unui blog sau site si vreti sa atrageti cat mai mult trafic si clienti, puteti apela la:

  • Specialisti SEO care lucreaza ca si freelanceri pe unul din multele siteuri precum oDesk.com
  • Companii specializate in SEO precum SEOmoz.org

Oricare varianta va poate ajuta siteul sa creasca ca si numar de vizitatori, iar asta inseamna mai multe posibilitati de a face bani online. Dar puteti incerca sa va optimizati personal siteul, internetul fiind plin de tutoriale SEO atat video cat si text. Intradevar necesita putin studiu, dar odata dobandite, aceste cunostinte pot fi un adevarat atu.

O sursa foarte buna de a invata SEO este chiar PDF-ul pus la dispozitie de Google, ce poate fi descarcat gratuit de aici.

Mult succes.

seo

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.