Invatam sa pilotam in jocurile cu avioane

Toti copiii viseaza inca de mici sa poata zbura. Cel mai usor mod de a zbura este cel in care esti pilotul unor avioane. Dar ca sa mai adaugam la aceste zboruri si putina aventura, vei fi nevoit, pe langa pilotarea avionului, sa lansezi proiectile pentru a elimina avioanele inamice, care vor incerca sa te doboare. Sa fii pilot de avion, desi pare usor la o prima vedere, vei vedea ca nu e deloc asa. Vei intampina tot felul de obstacole, precum stanci, cladiri, spatii inguste prin care trebuie sa te strecori, avioane inamice, dar si tunuri, care vor incerca sa te impiedice sa ajungi la destinatie si sa iti indeplinesti misiunea, iar acest lucru nu este intotdeauna posibil de la prima incercare.

jocuri cu avioane

Desigur, toate acestea sunt posibile in jocurile cu avioane pe calculator, care pot fi jucate si online. Jocurile cu avioane se bucura de o mare diversitate si popularitate in mediul online. Acestea pot fi jocuri cu avioane de lupta, jocuri cu avioane cu reactie, sau jocuri cu avioane de pasageri.

In jocurile cu avioane de lupta, sunt refacute diverse scene din celebrele lupte din razboaiele mondiale, iar scopul tau este de a opri atacurile inamice prin distrugerea avioanelor care iti ies in cale, sau de a initia ofensiva asupra diferitelor baze ale inamicilor, pentru a le cuceri. Trebuie sa ai rabdare si sa astepti momentul potrivi pentru a lansa atacul. Cu cat elimini de pe cer mai multe avioane, cu atat mai multe puncte primesti, iar cu ajutorul acestora iti poti face upgrade la arme.

In jocurile cu avioane cu reactie, participi ca pilot, la curse de avioane. Scopul acestor jocuri este de a ajunge primul la linia de sosire, trecand de adevarate obstacole.

Alte jocuri de acest gen, pot fi si cele in care trebuie sa pilotezi avionul si sa faci diverse scamatorii aeriene, pentru a acumula cat mai multe puncte si pentru a stabili noi recorduri.

In jocurile cu avioane de pasageri, este necesar sa ai rabdare si sa fi atent la tulburentele care pot aparea pe cer. Scopul acestor jocuri cu avioane, este de a transporta la anumite destinatii, in conditii de siguranta si confort, pasagerii. Dupa doar cateva zboruri, poti invata sa pilotezi aceste avioane. Deasemenea, ii poti face upgrade avionului, pentru a avea o mai mare stabilitate in aer si pentru o viteza mai mare. Dupa ce ajungi cu avionul la destinatie, jocul nu s-a terminat. Este necesara si parcarea avionului, iar acest lucru nu este tocmai usor, deoarece in aeroport se mai afla si alte avioane.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.