Iphone 6 Plus, un telefon elegant si sofisticat

Unul dintre ultimele modele de telefane lansate de Apple, si anume iPhone 6 Plus,  este unul dintre cele mai de success telefoane ale companie aericane. Succesul sau se datoreaza atat aspectului, cat si specificatiilor tehnice.

iPhone 6 Plus poate fi gasit in varianta gri, alb si negru. Insa exista huse si carcase pe care le poti cumpara, astfel incat sa il colorezi in culori vii.

iPhone 6 Plus are un design uniform

iPhone 6 Plus  este cel mai mare dintre telefoanele de la Apple, dar este mai subtire decat modelele anterioare care u fost lansate pe piata.

Acest interesant iPhone 6 Plus este foarte eficient energetic, iar suprafata neteda de metal care face lin trecerea catre noul ecran Retina HD cu care este dotat. Atat cei de la Apple, cat si cumparatorii produsului spun ca acesta este un telefon bun din toate punctele de vedere.

Camera foto iSight

iPhone 6 Plus are camera foto extrem de performanta, iSight. Aceasta este mult imbunatatita, fata de variantele anterioare Mai exact, dispune de un senzor nou cu pixeli de focalizare si vine si cu caracteristici video noi. Pozele facute cu iPhone 6 Plus sunt excelente, insa daca nu iti plac, le poti modifica cu unul dintre programele de editare sau cu autorul Instagram, daca le postezi pe internet prin aceasta metoda.

Telefonul se conecteaza la internet prin WiFi sau prin tehnologia 3G sau 4G. Foloseste cele mai noi si mai avansate tehnologii, de aceea conexiunea la internet va fi una extrem de rapida.

iPhone 6 Plus dispune de tehnologia Touch ID, care-ti permite sa accesezi in siguranta  iPhone-ul, avand parola ideala: amprenta ta. Iti poti folosi amprenta si pentru a aproba achizitiile din iTunes. Asadar, nu trebuie s ate temi ca o alta persoana iti va folosi telefonul, caci intimitatea ta este bine protejata de aceasta parola. Este un mod ideal de a ti proteja tot ceea ce ai in telefon, de la fotografii, pana la mailuri de serviciu sau de la prietenii apropiati.

Iphone 6 Plus, ca de altfel si tovarasul sau de generatie iPhone 6 s-a vandut foarte bine in toata lumea, insa cele mai mari vanzari au fost in China.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.