Istoria ceasurilor Casio

Vorbim despre ceasuri Casio, vorbim despre o istorie a excelentei, in care celebra familie de origine japoneza, Kashio, a reusit de-a lungul multor ani de traditie, 1957 pana in prezent, sa ocupe un loc de cinste in randul accesoriilor oricarui barbat care se respecta. Calitatea si precizia sunt doar doua dintre caracteristicile unui ceas Casio, ce si-a inceput indelunga sa existenta in anul 1957, pentru ca la cativa ani distanta sa semnalam si prezenta primului calculator desktop cu memorie pus la dispozitia cumparatorilor de catre aceeasi firma. Semn ca japonezii sunt buni in tot ceea ce fac si nu se sinchisesc sa se limiteze doar la o singura gama de produse.

Asaltul a fost la fel de precis precum insusi ceasurile fabricate in ograda proprie, anul 1974 aducand, iarasi in premiera, spre atentia publicului larg primul ceas de mana cu afisaj digital. Ceasurile cu sumedenie de functii au inceput sa fie confectionate pe banda rulanta doi ani mai tarziu, in timp ce in anul 1983 consemnam cu emotie in suflet aparitia primului Casio G-Shock. Au urmat mai apoi: primul ceas cu GPS (1999), primul ceas cu camera digitala si primul ceas cu MP3 player (2000), primele ceasuri cu afisaj multicolor (2002), primul PRO TREK cu TOUGH SOLAR si radio (2006) si multe alte inovatii din partea unui as in materie de ceasuri.

Creativitatea nu a contenit sa ‘bata' niciodata in cadrul acestui brand, tocmai de aceea japonezii si-au indreptat atentia si catre alte zari, lipsite la momentul respectiv de ‘Casio touch', cum ar fi: calculatoare, instrumente muzicale, proiectoare, case de marcat, camere digitale, s.a.m.d. In anul 2012, putem semnala pe piata prezenta unor ceasuri cu nenumarate functii radiocontrolate (alarma, altimetru, cronometru, temporizator, fazele Lunii, calculator, grafic mareic, iluminare fundal, busola, barometru, termometru, etc.), care ne vor ajuta, totodata, sa beneficiem de confortul oferit de un produs ‘bun la toate'.

Vorbim despre ceasuri Casio, vorbim despre o istorie a excelentei, in care celebra familie de origine japoneza, Kashio, a reusit de-a lungul multor ani de traditie, 1957 pana in prezent, sa ocupe un loc de cinste in randul accesoriilor oricarui barbat care se respecta.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.