Jocuri de biliard online

Zilele acestea am cautat pe internet jocuri de biliard pe care sa le pot juca. Si am fost suprins ca am gasit o multime de jocuri. Acestea sunt foarte interesante si astfel m-am tot jucat ore intregi pe ele. Am gasit o multime de jocuri in care trebuia doar sa ma antrenez la acest tip de joc, dar am gasit si jocuri in care eu pot alege modul multiplayer, in care sa ma joc cu prieteni mei, sau cu calculatorul. Am si facut o selectie a acestor jocuri, pentru a le alege cele mai bune pentru tine, dar mai intai sa iti povestesc cate ceva despre biliard.

Practic, biliard inseamna o familie de jocuri, din care jocurile cele mai populare care fac parte sunt: 8 Ball, 9 Ball, One Packet etc. Pentru a putea sa joci acest joc ai nevoie de: bile de biliard, masa de biliard, tac si creta, si astfel toate conditile inceperi unui meci de biliard sunt intrunite.

Acum sa va prezint si regulile celui mai popular joc de biliard, prezentate chiar de federatia romana de biliard: Jocul Bila 8 este un joc cu lovituri anuntate care se joaca cu o bila tinta (bila alba) si 15 bile-obiectiv, numerotate de la 1 la 15. Un jucator trebuie sa introduca in buzunarele mesei grupul de bile de la 1 la 7 (plinele) si celalalt jucator grupul de bile de la 9 la 15 (jumatatile). Sportivul care a introdus primul in buzunarele mesei toate bilele din grupul cu care joaca, dupa care a introdus bila 8 printr-o lovitura legala castiga jocul.

Acum ca sti regulile acestui tip de joc si de ceea ce ai nevoie, poti trece sa te antrenezi si o poti face chiar din locuinta ta, jucand online acest sport foarte popular si distractiv.

Provoacati prieteni si cauta pe internet denumirile de Biliard, Biliard Master, 8 Ball, Snooker, pentru a te juca cele mai interesante jocuri de biliard de pe internet, si toate jocurile sunt jocuri gratuite si foarte distractive.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.