Jocurile 3d in versiunea online

Jocuri 3D

Secolul vitezei, asa cum a mai fost numit secolul XXl, pare-se ca nu ne ofera prea multi morti, munca solicitandu-ne pana aproape de extenuare. Cu greu iti gasesti in ziua de astazi un moment in care sa poti spune ca te-ai relaxat cu adevarat, poate doar in concedii sau weekenduri, uneori poate ca nici atunci.

Avand in vedere ca sunt si oameni care lucreaza in online, acolo unde o mica neatentie poate echivala cu dezastrul sau, de ce nu, in domeniul contabilitatii, care te „vrea” 101% pregatit, trebuie sa cauti solutii prin care sa te eliberezi. Si una dintre aceste solutii ar putea consta intr-o serie de jocuri. Nu de acelea pe care le practicam in copilarie, ci jocuri pe calculator, create in flash, special pentru tine, cel din spatele calculatorului. Un mare avantaj al acestora ar consta in faptul ca sunt destul de simpliste, fara reguli prea complicate, totul realizandu-se intr-un mod cat se poate de intuitiv si, cel mai important detaliu de care trebuie sa tii seama, te deconecteaza complet pret de un sfert de ora sau chiar mai mult, in functie de cat iti poti permite sa rupi din programul istovitor si sa ti-l dedici numai tie.

Si cum suntem in era imaginilor tridimensionale, creatorii acest aplicatii s-au gandit sa ne ofere jocuri 3D, prin intermediul carora poti sa pescuiesti, conduci o masina, sa joci o partida de tenis, sa „dai la peste”, iar daca acestea nu te multumesc pe deplin, poti oricand apela la planul B: Wrestling 3D, Lupta cu avioane 3D, Gladiatorul 3D, s.a.m.d. O sumedenie de astfel de aplicatii te asteapta zilnic sa le accesezi direct de pe site-urile de profil. Indulceste-ti pauza de masa cu jocuri 3D si o sa vezi ca imi vei da dreptate la capatul celor catorva minute pierdute in fata calculatorului!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.