Jocurile cu Ben 10

Jocuile cu Ben 10 sunt bazate pe seria de desene animate cu Benjamin – un erou ce se poate schimba in diversi extraterestri cu super puteri ce se prezinta ca a fi un luptator impotriva raului. Desenele cu Ben 10 sunt populare in special printre copii, iar acest lucru a facut ca jocurile online cu Ben zece sa fie printre favoritele micutilor nostri. Exista asa de multe jocuri online cu Ben 10 incat ar putea tine copiii ocupati ore in sir.

Nu toti copiii stiu de desenele animate cu Ben 10, deoarece seria a fost lansata in toamna anului 2008, insa la foarte putin timp dupa lansare aceste desene animate au devenit foarte populare. Exista asa de multe jocuri online cu Ben 10 incat ti-ai putea petrece zile intregi bucurandu-te de ele.

Unul din cele mai cunoscute jocuri Ben 10 este seria Fortele Extraterestre. Jocul este alcatuit din 8 nivele ce cuprind actiune, aventura si amuzament. Actiunea desenelor cu Ben 10 se bazeaza in special pe lupte intre Ben si extraterestrii. In drumul sau spre parcul de distractii, Ben intalneste un cavaler ce este in cautarea unui artefact cu tehnologie extraterestra pe nume Gorvan. Gorvan este un personaj ce apare doar la inceputul primei serii de desene animate cu Ben 10, iar obiectivul sau este recrutarea super eroilor ce l-ar putea ajuta sa recupere artefacte extraterestre.

Un alt joc foarte popular cu Ben 10 este Rapunerea navei Vilgax. In acest joc, Benjamin se afla in interiorul navei spatiale Vilgax care e pe punctul de a se prabusi. Ben 10 trebuie sa prinda si sa distruga nava Vilgax exact in momentul in care o paraseste. Acest joc este unul din cele mai interesante serii cu Ben 10, implicand foarte multa actiune si amuzament.

Popularitatea desenelor animate cu Ben 10 a dus nu numai la crearea de jocuri Ben 10 online ci si la imprimarea diferitelor obiecte fizice cu personajul supererou. Cat despre jocurile online, nu toate sunt bazate pe batai sia ctiune, ci unele sunt chiar amuzante.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.