Jocurile cu Dora, preferate de copiiii curiosi

Jocurile cu Dora se numara printre preferatele copiilor si cu precadere printre preferatele fetitelor de varste cuprinse intre 3 si 10 ani. “Dora the Explorer” reprezinta radacina originala a fascinatiei fetitelor pentru acest personaj. Este vorba atat despre filmul animat, cat si despre seriile de carti, reviste si benzi desenate in care micuta Dora, o fetita simpatica si curioasa, exploreaza si descopera lumea din jurul ei si porneste in aventuri magice la care orice copil ar vrea sa ia parte. Tocmai de aceea, personajul capata o aura de erou, de idol al celor mici, care isi doresc la randul lor sa afle cat mai multe lucruri despre lumea din jurul lor, despre fenomenele naturii, despre viata pe Pamant, despre geografie si biologie, despre reactiile chimice care pot fi explicate cu usurinta si pe intelesul tuturor si despre tot ceea ce i-ar putea preocupa dupa varsta de 3 ani.

 

Jocurile cu Dora o prezinta pe eroina in diverse situatii-limita, din care ea, condusa de pe o tableta, un smartphone, un computer sau un laptop de catre cel care se joaca, trebuie sa scape. Cunoasterea a cat mai multe informatii din cartile cu Dora si din show-ul animat ce o are drept personaj principal ii poate ajuta pe cei mici sa promoveze la nivelul urmator al jocului si sa obtina un punctaj cat mai mare.

 

Fanii jocurilor cu Dora sunt de regula copiii foarte curiosi, pasionati de aventura, dar si de stiinta. Sunt copiii care le pun cele mai multe intrebari parintilor si totodata cei care nu se multumesc cu cele mai simple si scurte raspunsuri. Sunt copiii carora le plac jocurile de actiune, dar si cele prin care se pot afirma datorita cunostintelor pe care le-au acumulat. Sunt copiii care, pe masura ce vor creste, vor invata sa se bucure de jocurile cu intrebari de cultura generala si cei care se vor distra invatand lucruri noi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.