Jocurile online vs jocurile pe calculator

jocuri calculatorUn subiect destul de discutat in ultima vreme. Asta si pentru faptul ca mai nou, e mai simplu sa joci un joc la repezeala, in pauza la scoala, sau la servici, printre rapoarte si ce mai faci tu acolo. Bine, asta nu inseamna ca denigram cumva prin aceasta, marile jocuri create special pentru calculator.

In secolul vitezei insa, haidezi sa vedem cine castiga.

Jocurile pe calculator, se creaza de muuulta vreme. Fiecare vine annual cu noi versiuni, cu noi cerinte (imense) de sistem si asa mai departe. Jocurile pe calculator, sunt jocuri cu traditie. Amintim aici ca exemple NFS-ul, Fifa, Asassin Creed, Counter strike.

Jocurile pe calculator se joaca in full screen, sunt dezvoltate si foarte bine create, asta nu negam. Grafica se imbunatatesti anual si e o placere sa joci un joc pe calculator, lansat in 2011 de exemplu. De ce? Deoarece prin complexitate si grafica te implica afectiv in poveste si te face sa traiesti pur si simplu jocul.

Iata asadar, ca jocurile pe calculator, nu merita deloc oprimate. Revenind insa, traim in secolul vitezei. Ce avem timp sa jucam?

Jocurile online, par bineinteles sa fie solutia. Si in ultima vreme, trebuie sa recunoastem ca internetul pune la dispozitie o paleta diversificata de astfel de jocuri. Amintim aici de clasicele site-uri de jocuri care pun la dispozitie diferite de mini-variante ale unor jocur pe calculator, cum ar fi de exemplu, zuma online. Urmeaza facebook-ul, care promoveaza atat de multe jocuri incat fiecare persoana care are cont pe facebook, a incercat pana acum, cel putin 10 jocuri. Sunt dezvoltate atat de inteligent, incat pentru a avansa in joc, trebuie sa-ti stresezi mereu prietenii cu fel si fel de invitatii si cereri. Astfel, jocurile cunosc o popularizare intensa, doar prin simplul fapt ca au fost puse la dispozitia publicului larg. Fara prea multe costuri de reclama si promovare.

So, jocuri pe calculatori sau jocuri online?

Un Raspuns to “Jocurile online vs jocurile pe calculator”

  1. nicusor spune:

    yo unul prefer sa ma joc online decat sa-mi instalez ditamai jocul pe calculator si pe urma sa fiu nevoit sa-l sterg. plus ca la job, daca ai o pauza de cateva minute poti sa te retragi putin in lumea virtuala:D

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.