La ce te uiti la TV?

Foarte multe emisiuni, filme si seriale de la televizor de atrag atentia. Am vrea sa le vedem pe toate dar nu este posibil. Voi vorbi in urmatoarele randuri despre cateva emisiuni, seriale si filme pe care sa le vedem la televizor, care mi-au placut si care mi-au atras atentia.

Emisiuni

Din categoria emisiuni nu urmaresc foarte multe, doar 3 dintre aceastea: Vocea Romaniei, X-Factor si Romanii au talent. Cred ca majoritatea romanilor urmaresc aceste 3 emisiuni, aducand un plus de divertisment si talent in lumea noastra. Chiar aveam nevoie de ele, locul unde romanii se pot remarca prin vocea lor si talentele lor, un punct de start pentru multi tineri din aceasta tara. Vocea Romaniei se poate urmari pe PROTV, la fel si Romanii au talent, iar X-Factor se difuzeaza pe Antena 1.

Cam acestea sunt emisiunile pe care le urmaresc, exclusand cele de „sezon” de pe la National Geographic, la care ma uit cand am timp.

Seriale

Aici pot sa vorbesc mai mult, fiind destule seriale care mi-au placut. Iubiri secrete este unul dintre cele mai frumoase seriale pe care le putem vedea la noi in tara. Iubiri secrete sezonul 4 se poate vedea la Prima TV de luni pana miercuri de la ora 19:30 pana la ora 20:30. In acest serial putem vedea frumoase poveste de dragoste dar si de razboi intre familii. Daca nu puteti sa vedeti la televizor, puteti vedea iubiri secrete online, pentru ca nu trebuie sa pierdeti niciunul din episoadele acestui serial minunat.

Dr. House este de asemenea un serial foarte bun, pe care l-am urmarit aproape pana la capat. Este vorba este un doctor numit House, un geniu care ii vindeca pe pacientii cu boli mai grave si mai ciudate, de care nu au auzit foarte multi doctori. Metodele lui sunt mai neconventionale, de multe ori folosindu-i pe pacienti pe post de cobai, dar totul se termina cu bine in cele mai multe cazuri. Recomand tuturor acest serial si sunt convins ca o sa va placa.

Medium este alt serial pe care l-am urmarit cu placere. Este vorba despre o femei care are niste abilitati supranaturale, adica poate vorbi cu cei morti si de multe ori viseaza lucruri pe care nu le stia, dar adevarate. Ea lucreaza la procuratura pentru a rezolva diverse cazuri. Prin visele ei si vorbind cu cei morti reuseste sa rezolve cele mai dificile cazuri din oras, chiar daca la inceput ii este mai greu pana la sfarsit totul merge bine.

Filme

Din categoria filme, cel mai bun, dupa parerea mea, este Stapanul inelelor. Aceasta trilogie a atras atentia multor oameni si a primit multe premii. Filmul este facut dupa cartile lui J. R. R. Tolkien, iar aceastea sunt la fel de bune. Este vorba despre un inel care are o mare putere, iar cine il detine ar putea controla lumea. Doi hobbiti trebuie sa mearga un lung drum pentru a distruge inelul si apar multe obstacole. In acest timp, multe lucruri se schimba, se duc multe batalii pana a ajunge sa distruga inelul.

Cam atat despre seriale, filme si emisiunile de la TV. Voi ce urmariti?

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.