Lady-Shoes este si in offline

Lady-Shoes este un magazin online ce ofera pantofi office, pantofi de ocazie, pantofi cu platforma, botine, ghete, balerini, cizme imblanite. Dar de acum puteti gasi aceste perechi si plus altele modele noi de pantofi de dama in galeria cu magazine din Cora Lujerului. Va asteptam cu cele mai noi modele de pantofi de dama, botine, ghete si cizme pentru acest sezon la cele mai mici preturi!

Dan Puric are o sintagma care suna interesant: royal fashion. Este vorba de bunul gust cu care te porti oriunde ai fi. Avem nevoie de un comportament adecvat si o atitudine pe masura!

Daca esti foarte pasionat de acest domeniu, este foarte greu sa gasesti carti din acest domeniu. Shoes Design este o carte scrisa de Aki Choklat, in care afla mai multe despre pantofii clasici, eleganti si putina istorie legata de pantofii de dama.

Orice femeie trebuie sa aibe grija de aspectul ei. Trebuie sa stie sa se accesorizeze si cum sa poarte fiecare haina.  Pantofii cu toc fac femeia mai feminina si mai sexxy! Inca de la Cenusareasa, femeia este o mare fana a pantofilor.

Femeile adora fashionul! Asa cum barbatii aleg footbalul si bere, asa femeile prefera pantofii si hainele. Femeia secolului XXI nu este niciodata multumita de garderoba sa si vrea din ce in ce mai multe haine.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.