Lampi de videoproiector prin Mival Group

lampi-videoproiectoare

Succesul unei prezentari este dat de cele mai multe ori de imaginile sau cuvintele care se intiparesc in mintile participantilor. Pentru aceasta, in ajutor ne vine tehnologia. Nu avem nevoie decat de o prezentare bine facuta in powerpoint, un calculator sau un laptop si un videoproiector. Imaginile si textele ce vor fi prezentate, prin marimea lor, prin culori, prin stil, vor capa atentia celor invitati.

Dar ce se intampla cand aparatura electronica pe care o folosim ne lasa la greu? Cand apar anumite defectiuni sau unele componente necesita inlocuirea urgenta? In unele cazuri, situatia poate sa para fireasca – datorita utilizarii indelungate, a transportarii, a unor mici incidente, unele piese ala aparaturii IT trebuie inlocuite. La fel se poate intampla si cu indelung folositele lampi de videoproiector – acestea au un anumit numar de ore de functionare si la fel ca orice echipament foto video, necesita schimbarea. Aceste lampi sunt produse special pentru a crea o lumina puternica, la o intensitate ridicata – ca imaginea proiectata sa aiba o claritate cat mai buna, indiferent de lumina mediului inconjurator.

Puterea acestor lampi depaseste de obicei 120 de Wati, iar majoritatea pot sa functioneze in jur de 2000 – 3000 de ore. La data actuala, exista pe piata de specialitate mai multi producatori de lampi pentru videoproiector. Exista desigur, mai multe produse compatibile fiecarui tip de echipament. Pentru a achizitiona astfel de componente, puteti apela la experienta societatii Mival Group – plasand comanda dumneavoastra in magazinul online www.mival.ro, in cateva zile veti primi coletul cu piesa de care aveti nevoie. Pe langa lampi, aici gasiti o gama larga de echipamente foto si video, componente pc, baterii, alimentatoare si piese de schimb imprimante.

De asemenea, pe site puteti beneficia de functiile de identificare cod produs si identificare baterii. Redati acum viata videoproiectorulului dumneavoastra si veti face astfel ca prezentarile sa fie captivante si atractive, fara un niciun factor de stres.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.