Laptop ACER VN7-592G-75BN – un laptop ieftin si bun

Modelul de laptop Acer VN7-592G-75BN este unul din cele mai recente laptopuri de gaming lansate de taiwanezii de la Acer, el fiind disponibil si in tara noastra, multumita unui magazin online, gadget-ul fiind creat in special pentru cei ce doresc sa utilizeze laptopul la jocuri video sau utilizari media, oferind niste performante hardware de cel mai inalt nivel, permitand rularea fara probleme a celor mai recente programe si jocuri.
Carcasa acestui model este una realizata din policarbonat si metal, avand o grosime de aproximativ 23 mm, iar, greutatea acestui terminal este de 2.4 kilograme. Un alt element interesant este tastatura acestui model, beneficiind de un model cu o tastatura retroluminata, culoarea dominanta fiind rosu, in timp ce, la touchpad nu avem alte modificari, functia de multitasking fiind deja integrata.
Ecranul acestui terminal masoara 15.6 inci, suportand o rezolutie Full HD, ecranul este acoperit cu un strat care sa nu reflecte elementele din jur, astfel, imaginile fiind afisate pana la cele mai mici detalii, in timp ce unghiurile de vizualizare sunt destul de extinse. Modelul Acer VN7-592G-75BN poate fi utilizat si la o lumina mai mare, deoarece, stratul de tip anti-reflex nu permite luminii sa se reflecte puternic in ecran. Un alt element pro al acestui gadget este o imbunatatire la sunet, el fiind acum transmis cu ajutorul a 4 difuzoare ce beneficiaza de o tehnologie de tip Dolby Digital Home Theater.

Dupa cum am spus, acest laptop este unul destinat gamerilor, astfel, specificatiile tehnice fiind unele pe masura. Primele elemente ce ies in ochi sunt procesorul, fiind vorba de un Intel Core i7 6700 HQ, acesta fiind cel mai bun procesor ce putea fi incorporat pe un laptop in genul lui Acer VN7-592G-75BN, procesor avand ca si componenta 4 nuclee, ce sunt bazate pe arhitectura Skylake, avand o frecventa de 2,6 GHz, iar, in momentul de solicitare maxima, viteza procesorului va creste la 3.5 GHz.

Un alt element interesant este memoria RAM, care este de 16 GB. Laptopul este prevazut cu doua locuri pentru placute RAM, amandoua fiind echipate cu o placuta de 8 GB, astfel, cei 16 GB fiind mai mult decat suficienti spre a ne da operatii multitasking cat mai rapide, dand voie lui Acer VN7-592G-75BN sa ruleze in acelasi timp cat mai multe aplicatii. Eu personal cand e sa imi cumpar un laptop fac un search pe google pe laptopuri ieftine si in general iau doar de la primele 3 site-uri pt ca sunt serioase si autoritare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.