Laptop ASUS G751JL-T7055 – cel mai bun laptop de pe piata

Laptop-ul ASUS G75JL-T7055 este un gadget ce se incadreaza in cunoscuta categorie Republic of Gamers. Dupa cum ne putem da seama dupa numele acestuia, terminalul cu siguranta este creat spre a aduce zambetul pe buze gamerilor, acest lucru mai iesind in evidenta si datorita aspectului sau, dar si a specificatiilor tehnice, de ultima generatie.
Acest laptop este realizat din aluminiu, in timp ce sigla ROG este luminata de catre culoarea rosie, in timp ce aspectul sau se aseamana destul de mult cu al unor avioane de vanatoare ce beneficiaza de tehnologia stealth, in timp ce dimensiunile acestui laptop sunt de 416 x 24 – 43 x 318 mm, avand o greutate de aproximativ 3.8 kilograme.
Probabil multi sunt putin jenati din cauza ca acest model a incorporat un ecran de 17 inci, insa, gamerii cu siguranta vor intelege de ce, jocurile trebuind sa fie observate pana la cel mai mic detaliu, astfel, acest model este recomandat in special pentru design, pretul foarte bun, dar si pentru specificatiile sale tehnice, care sunt de ultimul rang.
ASUS G751JL-T7055 are niste specificatii tehnice foarte interesante: acesta soseste cu un procesor de la Intel, fiind vorba de cel mai nou model din gama I, respectiv, modelul i7-4750HQ, un procesor ce beneficiaza de 4 nuclee, acesta fiind bazat pe o arhitectura Haswell. Un alt element pro este si memoria RAM, avand la dispozitie 16 GB, insa, aceasta memorie poate fi extinsa la pana 32 de GB, pentru ca beneficiaza de 4 spatii DDR3, in timp ce, in materie de placa video, avem de-a face cu doua modele. Prima placa video este una integrata, respectiv, un model mai PRO al clasicului HD Graphics, aici avand de-a face cu un Intel Pro Graphics 5000, aceasta placa fiind activa doar in momentul cand utilizatorul foloseste laptopul pentru activitati normale, cum ar fi navigarea pe internet. Cea de-a doua placa video este una de la Nvidia, fiind vorba de modelul GeForce GTX965M, o placa de 2 GB, aceasta activandu-se singura in momentul cand laptopul solicita acest lucru, in special in filme si jocuri.
De altfel, si capacitatea de stocare a modelului ASUS G751JL-T7055 este una destula, beneficiind de un HDD de 1 TerraBit, dar si de o a doua memorie, fiind vorba de 128 GB pe SSD. In concluzie, acest model este ideal pentru imaptimitii de jocuri video, si va recomandam sa il achizitionati si dumneavoastra de pe acest website de laptopuri ieftine.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.