Lecturi altfel

Intr-o era a supertehnologiilor si a progresului tehnologic de pe o zi pe alta, cateodata este necesar sa ne aplecam si asupra unor lecturi care sa se axeze pe spiritualitate, nu neaparat religiozitate, sau, de ce nu, pentru a face fata cat mai bine situatiilor din ziua de astazi, pe lecturi care ne dau sfaturi pretioase pentru a ne imbunatati pe noi insine, de a ne descoperi, de a gasi sau regasi un echilibru care sa ne permita sa traim asa cum ne dorim, fara a ne simti constransi sau limitati de cutume sau credinte.

Editura Agni Mundi ofera o gama variata de astfel de lecturi, de la spiritualitate, dezvoltare personala, terapii alternative, psihologie pana la astrologie si nutrite sanatoasa. Mai mult si mai important decat atat, ofera si acces la un numar de autori de gen romani. O carte extrem de interesanta si care este in acelasi timp intriganta este cea a lui Ted Andrew “Farmecul Taramului Zanelor – Comunicarea cu spiritele naturii si elementali”. Aceasta este o carte care trebuie parcursa nu ca pe o poveste fascinanta cu creaturi mitice adresata copiilor, ci ca pe o introducere intr-un alt set de cunostiinte, o alta perspectiva a lumii, si mai ales un alt mod de a relationa cu divinitatea si/sau natura.

Chiar daca aparent se adreseaza copiilor, tebuie sa intelegem ca de-a lungul timpului au existat schimbari majore de perecepere a omului, modului inconjurator si mai ales al divinului si ca poate modul in care ne raportam astazi la elementele mai sus mentionate nu este in mod necesar cel mai coerent sau real.

Cert este faptul ca din lectura in lectura invatam sa ne cunoastem pe noi insine si mai ales sa ii cunoastem pe ceilalti, invatam sa alegem in ce sa credem si mai ales sa avem o viziune globala asupra lumii, nu numai in planul cunoscut de toti, dar si in plan astral, spiritual si mitic. Important este ca in fiecare dintre aceste lecturi trebuie sa incercam sa vedem dincolo de cuvinte, sa incercam sa gasim o cheie de interepretare, nu neaparat impusa de o anumita credinta, ci una proprie.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.