Lentile de contact cosmetice

Cu ajutorul noilor lentilele de contact color numite si lentile de contact cosmetice ai ocazia sa iti schimbi culoarea ochilor in orice moment doresti, mai mult le poti asorta in functie de costumatia aleasa pentru ziua sau seara respectiva.  Acestea pot fi schimbate chiar si de mai multe ori pe zi si nu afecteaza sub nici o forma vederea.

Cele mai des intalnite culori si totodata cele mai folosite tipuri de lentile de contact cosmetice sunt urmatoarele :

  • culori opace precum albastru, negru, gri;
  • culori cu nuante deschise precum albastru, roz, verde si maro.
  • lentile cu modele precum stea sau alte forme geometrice.

Majoritatea acestor produse prezentate anterior sunt disponibile atat pentru persoanele cu dioptrie cat si cele fara dioptrie, in cele mai multe cazuri sunt folosite produsele din urmatoarele clipuri video cu lentie cosmetice.

Culorile aplicate cel mai des sunt in multe cazuri bleu sau verde. Aceasta culoare a lentilelor este aplicata direct pe suprafata acestora pentru a putea fi recunoscute mai usor la aplicare si pentru a asigura siguranta dorita ochilor dumneavoastra.

Daca a ajuns clipa in care te-ai saturat de glumele ironice la adresa ochilor caprui atunci ai ocazia sa beneficiezi de orice gama de culori dorita. Verde, albastru, violet, gri dar si altele sunt in topul preferintelor romanilor in acest an. Acestea fiind spuse iata care sunt avantajele si dezavantajele lentilelor de contact.

Avantajele aduse de lentilele de contact :

  • nu este nevoie sa mai porti ochelari, lentilele de contact pot fi folosite de catre persoanele cu dioptrie in orice moment;
  • poti beneficia de mai multe culori, ai ocazia de a schimba culoarea ochilor in orice moment;
  • pretul este mult mai avantajos decat o noua pereche de ochelari.
Totusi specialistii au individuat si cateva dezavantaje aduse de lentilele de contact:
  • atunci cand clipesti este posibil ca partea colorata a lentilei sa alunece peste pupila;
  • marimea pupilei variaza constant atunci cand se acomodeaza cu luminozitatea de afara sau din incaperea in care va aflati, asa ca uneori pupila poate fi mai mare decat locul transparent al lentilei de contact ceea ce va poate afecta vederea;
  • lentilele pot produce disconfort in cazul in care nu sunt potrivite organismului nostru.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.