Lentile pentru ochi care fac poze

Noua inventie este o lentila pentru ochi care capteaza fotografii. Ca sa nu mai utilizezi ochii sa creezi poze cu ajutorul telefoanelor inteligente, o echipa de inventatori au creat lentilele care sunt precum un aparat de facut poze sau precum sistemele de supraveghere. Cei de la Sony studiaza posibilitatea de a crea o lentila de contact care sa functioneze precum o camera digitala, in conformitate cu o cerere de brevet de inventie pe care firma a prezentat-o recent. Lentila poate crea imagini statice, filmari prin intermediul senzorilor integrati si componentelor calculatorului. Pentru a face o fotografie, trebuie doar sa clipesti.

Lentila va fi capabila sa noteze diferenta dintre o palpaire constienta si una inconstienta, astfel incat utilizatorul poate sa controleze dispozitivul in mod voluntar, atunci cand deschide sau inchide ochii. Dispozitivul poate obtine energie cu ajutorul folosirii ochilor, inclusiv, se pot modifica ajustari avansate ale camerei, dar si deschiderea sau viteza obiectivului. Atunci cand pozele, pot fi mutate intr-un accesoriu extern, precum un card. Ochii devin urmatoarea „noua frontiera” pentru tehnologie. Majoritatea care au vrut sa inventeze aceasta tehnologie, au esuat si au fost una dintre multiplele incercari de ansamblare a laptopurilor pentru a face fata oamenilor. Compania Microsoft si multe alte firme muncesc la inventii de realitate care sa cuprinda poze pentru calculator din lumea reala.

Companii, precum Facebook, mucesc la lentile folosite in realitatea virtuala. Logica arata faptul ca ociul este urmatoarea etapa. Compania Samsung, de asemenea, a creat o lentila prin flash-uri care functioneaza precum o camera. Noua inventie functioneaza precum un sistem din lumea reala si face clipuri video direct in ochiul persoanei care o foloseste. Instrumentele tehnologiei sunt lucruri cu care companiile manipuleaza pentru ca notiunile sa devina realitate, si probabil este nevoie sa astepte mai multi ani. In acest timp, inventatorii au timp pentru a lua in considerare riscurile care implica intimitatea ce este inregistrata cu ajutorul lentilei sau impedimentele de a face o poza selfie atunci cand camera exista in ochiul tau.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.