Locuind intr-un apartament in oras

Daca acum locuiesti la casa si te gandesti sa schimbi locuinta…nu ar fi o idee rea sa incerci sa locuiesti in oras la apartament. Mai ales daca alegi sa locuiesti intr-un apartament nou intr-un ansamblu rezidential modern.

Exista multe beneficii si ale locuitului la bloc, chiar daca multi nu vor sa accepte asta. Nu mai esti nevoit sa faci zi de zi naveta la locul de munca, nu trebuie sa mai ai grija de curte plus multe altele. Oricum, ideea este ca alegem sa locuim la casa sau la bloc in functie de nevoile noastre.

Alegand sa locuim la bloc avem acces la mai multe facilitati la care nu am putea avea acces locuind la casa. Daca locuim intr-un centru rezidential modern putem avea acces la piscina sau la locuri de facut gratar ce nu trebuie ingrijite de noi. Multe blocuri noi au si piscine interioare incalzite..cui nu i-ar placea ca atunci cand vine de la munca sa se relaxeze intr-o astfel de piscina? Mai ales daca nu trebuie intretinuta de noi. Multe ansambluri rezidentiale vin cu piscine interioare, in special in orase precum Bucuresti, Brasov, Cluj sau Bacau.

Locuind la partament te bucuri si de beneficiul socializarii, beneficiul de a face parte dintr-o comunitate. Daca alegi sa locuiesti la casa, este posibil ca vecinii sa fie la o distanta destul de mare de tine si nici sa nu intri in contact cu ei. Acum depinde de fiecare persoana in parte, unii prefera aceasta situatie, in timp ce altii vor sa o evite.

Cu totii ne-am dori sa locuim la casa, dar sa avem si un apartament in oras : ) . Ideea este ca o casa este si o investitie mult mai mare, o investitie pe care multi nu prea si-o permit. Luand in considerare pretul si nevoia de a fi cat mai aproape de serviciu, nu ne ramane decat sa alegem sa locuim la apartament.

In orasele precum Bucuresti este cu atat mai greu sa ai o casa, deoarece preturile sunt foarte ridicate. Mai ales daca optam pentru o casa in oras. Daca dorim totusi sa locuim in zone linistite, putem opta pentru apartamente noi in ansambluri rezidentiale. Astfel vom dispune de diverse facilitati, dar si de liniste si curatenie.

Locuitul la bloc are avantajele si dezavantajele sale, dar ideea este ca oricine alege sa locuiasca la bloc sau la casa, o face pe baza dorintelor si facilitatilor de care are nevoie.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.