Magazin Online Piese Auto

www.vest-auto.ro este un magazin online unde poti gasi piese auto originale si aftermarket, accesorii, uleiuri si  anvelope. Moto-ul nostru este  – „Calitate la preturi accesibile”.

www.vest-auto.ro va ofera cea mai usoara metoda prin care puteti cauta si comanda piese auto si accesorii pentru masina dvs. Astfel in orice moment puteti gasi pe www.vest-auto.ro cele mai uzuale piese auto pentru orice marca la cele mai mici preturi fara a mai umbla din magazin in magazin.

Misiunea noastra: Dorim sa oferim produse si servicii de calitate (consultanta in achizitionarea pieselor auto, accesorii, uleiurilor si anvelope).
Valorile noastre: Respectul fata de client, seriozitate si punctulitate.

„After market”
Ce inseamna, de fapt, o piesa auto „aftermarket”? Sunt piese auto identice cu cele produse de si pentru orice producator auto (Ford, VW, etc) cu aceleasi caracteristici tehnice si cu aceeasi rezistenta in timp. Diferenta este ca au alte coduri pentru identificare si alt ambalaj, in rest sunt aceleasi produse. De exemplu: SACHS echipeaza din fabrica cu amortizoare mai multe modele de la Audi, Mercedes, Bmw, Volvo, etc, dar ofera si amortizoare aftermarket la aceeasi calitate dar preturi mult mai mici.

La noi gasiti peste 1.500.000 de piese auto pentru 15.000 modele auto de la peste 300 de producatori de piese auto.

In concluzie va dam cel putin 5 motive pentru a cumpara de la noi:

  • Peste 1.500.000 de piese toate intr-un singur loc – www.vest-auto.ro
  • Preturi accesibile si servicii de calitate
  • Livrare in maxim 24 de ore in Bucuresti
  • Nu mai pierzi timpul cautand din magazin in magazin
  • Toate produsele vin insotite de factura si garantie
www.vest-auto.ro | Magazin Online Piese Auto

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.