Magazinele pentru copii isi diversifica oferta de carucioare pentru bebe

Inca din timpul sarcinii apare nevoia parintilor de a procura accesoriile si elementele necesare pentru a intampina in mod corect nevoile bebelusului nou-nascut, iar in acest sens, statisticile in domeniu arata ca tot mai multi viitori parinti sunt interesati sa achizitioneze produse si accesorii de cea mai buna calitate. Pentru a veni in intampinarea acestora, magazinele pentru copii si-au diversificat oferta de carucioare in mod constant, ajungand, in prezent, sa cuprinda sute de modele pentru toate gusturile si buzunarele.

Magazinele pentru copii, fie ca ne referim la platformele on-line fie ca vorbim despre magazinele uzuale, devin astfel locul ideal de unde viitorii si actualii parinti pot procura tot ceea ce au nevoie pentru cei mici. De la biberoane, suzete, lapte praf, hainute sau carucioare bebe, magazinele on-line dedicate celor mici sunt colaboratorii de nadejde ai parintilor, fiind preferate atat pentru comoditatea oferita prin posibilitatea de a comanda de la propriul calculator( evitand astfel deplasarea in cautarea produselor necesare) cat si pentru rapiditatea livrarii comenzii( 1-2 zile maximum).

Poate unul dintre cele mai importante aspecte din viata parintilor si a bebelusului este caruciorul pentru copii, acesta fiind necesar de la iesirea din maternitate si pana la varsta de 2-3 ani, dupa caz. Pe piata din Romania oferta de carucioare pentru bebelusi, fie ca ne referim la cea off sau on-line, cuprinde o gama vasta de unde parintii pot alege dintre diferite tipuri, culori, materiale si accesorii, venind, astfel, în intampinarea chiar si celor mai pretentiosi clienti.

In general, carucioarele de bebe au manere ergonomice pentru a facilita deplasarea atat pe zone plane cat si pe cele cu denivelari, spatar reglabil pentru un mai mare confort in timpul deplasarii ce ofera totodata posibilitatea de a regla pozitia acestuia in functie de varsta copilului, acoperitoare pentru picioare( deosebit de utila mai ales in timpul sezonului rece), centura de siguranta in 3-5 puncte sau roti fata pivotante cu posibilitatea de blocare pentru un plus de siguranta.

Materialele din care sunt confectionate carucioarele de bebe sunt testate clinic atat din punct de vedere al toxicitatii cat si al rezistentei, pentru a fi compatibile in totalitate cu pielea sensibila a celor mici.

Anumite tipuri de carucioare bebe sunt dotate inclusiv cu cos de cumparaturi pentru ca deplasarea in centrele comerciale sa fie cat mai comoda si de asemenea buzunarele pentru accesorii permit depozitarea si transportul celor necesare in timpul plimbarilor in aer liber.

Un alt avantaj al carucioarelor oferite de magazinele pentru copii il reprezinta faptul ca ocupa spatiu putin de depozitare, iar plierea este deosebit de simpla, tip umbrela, anumite modele ultra-moderne fiind prevazute chiar si cu pliere automata.

Magazinele pentru copii pun la dispozitia parintilor inclusiv diferite accesorii de sezon ca de exemplu parasolare, plase de insecte pentru carucioare sau aparatoare de ploaie, menite sa il protejeze pe cel mic de diferiti factori externi, sporind astfel confortul in timpul deplasarii in aer liber.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.